Wouter Hoeffnagel - 08 februari 2023

Passionned Group erkend met NRTO-keurmerk

Passionned Group erkend met NRTO-keurmerk image

Passionned Group is onlangs bekroond met het NRTO-keurmerk, dat een onafhankelijke erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingenmarkt is. Het NRTO-keurmerk is afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO), de brancheorganisatie voor trainen en opleiden.

Een onafhankelijke, externe certificerende instelling stelt op basis van een audit vast dat Passionned Group voldoet aan alle kwaliteitseisen van het NRTO-keurmerk. Passionned Group toont hiermee met het NTRO-keurmerk aan dat zij voldoet aan hoge eisen voor transparantie over producten en diensten, adequate dienstverlening, professionele omgang met klanten en deskundigheid van de medewerkers.

Daan van Beek (foto), oprichter en Managing Director van Passionned Group: "We wisten natuurlijk al dat we een transparante en laagdrempelige organisatie zijn, maar je zoekt altijd naar een bevestiging. In elke organisatie zijn altijd verbeterpunten aanwezig. De auditors van NRTO wijzen je daar fijntjes op, waardoor je je klantprocessen en dienstverlening verder kunt aanscherpen en daar profiteert uiteindelijk iedereen van."

Keurmerk geeft zekerheid bij de keuze voor een aanbieder

Private opleidingsbureaus, onderwijsinstellingen en exameninstituten bieden een breed en divers aanbod aan opleidingsvormen, -technieken en -instrumenten aan. Het NRTO-keurmerk geeft particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen zekerheid bij de keuze voor een opleidingsinstituut, trainingsbureau, EVC-aanbieder of examenaanbieder.

Dankzij de NRTO-certificering kunnen cursisten van Passionned Academy gebruikmaken van het zogenoemde STAP-budget. Hiermee kunnen ze met 1.000 euro korting deelnemen aan alle opleidingen en trainingen van Passionned Academy. De volgende aanvraagperiode voor deze subsidieregeling start op dinsdag 28 februari 2023. Het afgegeven certificaat is hier te vinden.

CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024
Dutch IT Partner Day 11 juni2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!