Wouter Hoeffnagel - 28 februari 2023

Axians lanceert UNIT4 ERPx

Axians lanceert UNIT4 ERPx image

Axians, het merk van VINCI Energies rondom digitalisering en ICT dienstverlening, gaat een intensieve samenwerking aan met leverancier van cloud bedrijfssoftware voor dienstverlenende organisaties Unit4. Door cloud oplossing ERPx van Unit4 toe te voegen aan haar portfolio, is Axians de eerste reselling partner in Nederland die het volledige dienstenpakket van Unit4 afdekt.

De activiteiten omtrent ERPx worden als een startup binnen de groep ‘business applications’ ondergebracht waar al een viertal business units actief zijn rondom de ERP en procesmanagement-oplossingen. Daarmee is er keuze voor opdrachtgevers vanuit verschillende sectoren in het midden- en kleinbedrijf waaronder de zorg, handel, logistiek, industrie, agf en de zakelijke dienstverlening.

“Met Unit4 ERPx zijn we in staat een bredere markt te bedienen met een bewezen moderne en gebruiksvriendelijke applicatie. Daarnaast kunnen we met ERPx een volledige SaaS-oplossing aanbieden welke flexibel genoeg is om in elke omgeving optimaal te presteren”, zegt Dirk Bok, Business Unit manager bij Axians.

Schaalbaar SaaS-platform

Unit4 levert ERPx volledig vanuit de cloud. Het is een schaalbaar software as-a-service (SaaS) platform, gerealiseerd met meerdere lokalisaties en gebaseerd op open standaarden. Dit maakt het mogelijk snel koppelingen en extensies te realiseren. Flexibiliteit en vooral veerkracht zijn daarbij de sleutel tot een platform wat ervoor zorgt dat gebruikers optimaal en overal kunnen werken.

Edwin Kanis (foto), Marketing & Innovation Director bij Axians zegt: “We zien steeds meer vraag naar business applicaties die echt waarde toevoegen in de (bedrijfs)keten van onze klanten. Daarin voorzien we direct door onze specifieke branche kennis en tevens de kennis van integratie met andere platformen en data-bronnen. Met deze samenwerking versterken we onze positie in de zakelijke dienstverlening als veelzijdig specialist in de digitale transformatie.”

Full service partner

Axians is de eerste full service partner van Unit4 in Nederland. Het bedrijf kent een breed aanbod van ICT diensten op het gebied van dynamic infrastructures, intelligent apps, telecom en business applications met lokale kennis en expertise.

Jonny Bryan, VP Global Partners bij Unit4: “Unit4 is blij met deze samenwerking. Axians is al jarenlang een gevestigde naam binnen de ICT-dienstverlening, kent de markt goed en heeft zich duidelijk gespecialiseerd in managed en as-a-service diensten. Ik heb het vertrouwen dat we een succesvolle samenwerking neerzetten en op deze wijze echt een verschil kunnen maken in de markt.” Axians levert de dienstverlening rondom Unit4 ERPx per direct.

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 Insight BW 27-09 tm 04-10-2023
Axians MAESTRO BN start 28-9 tm 28-10

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!