Marco van der Hoeven - 17 maart 2023

De VERN en First Class Couriers onderstrepen gebruik mobile data in logistiek

De VERN en First Class Couriers onderstrepen gebruik mobile data in logistiek image

In navolging op de ontwikkelingen in de logistiek en transport, waarbij data steeds belangrijker wordt met het oog op efficiëntie, regelgeving en duurzaamheid, heeft de meest duurzame transporteur van Nederland FirstClass Couriers, als een van de eerste logistiek bedrijven die hun horizon verbreed om via de branche organisatie VERN, mee te gaan in haar mobiele Data communicatie collectiviteit.

”Logistieke vraagstukken zoals optimale bezetting, time management, planning en cost efficiëntie, zijn vraagstukken die wij klantgericht ontzorgen en digitalisering evenals exacte gegevens zijn daarbij een steeds belangrijkere drager,” zegt Rene de Vries, directeur een eigenaar van First Class couriers. ”Informatievoorzieningen geven een steeds belangrijkere sturing in bedrijfsprocessen. Hierdoor is connectiviteit essentieel en het is dan ook belangrijk om zo veel mogelijk onafhankelijk van welk netwerk te zijn.” Voegt Rene toe.

Klaas de Waardt, oprichter en voorzitter van de VERN, “Duurzaamheid is een van de meest besproken themas in de transport wereld. Naast het stimuleren van emissieloze voertuigen, heeft efficiëntie en innovatie een sleutelrol rol in de toekomst van transport Nederland,” ”Als je onderweg bent in je tracker, is mobiele connectiviteit de enige manier om real time informatie te krijgen en te delen. Naast netwerk zekerheid, is kosten borging essentieel. Hoe meer we samen gebruik kunnen maken van diensten, hoe beter we de voordelen kunnen benutten.” sluit Klaas af.

Infopulse BW vierkant en liggend week 10 -2024 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Netgear banner liggend start week 14

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!