Witold Kepinski - 27 april 2023

Microsoft beheer specialist Ydentic is partner van Modern MSP Day

Ydentic, totaalplatform voor het beheren van (complexe) Microsoft IT-omgevingen, is partner van de Modern MSP Event Day dat op donderdagmiddag 7 juni in InnStyle wordt gehouden. Dit event wordt georganiseerd door CloudLunch en het Cloud & MSP project van Dutch IT Channel. Het Modern MSP Day event is gewijd aan technologie en toepassingen die MSP’ers en resellers helpen in hun verdere groei en hun klanten nog beter te bedienen met managed services. Bezoekers krijgen onder andere op de MSP Marketplace inzicht in hoe je eenvoudig, snel en veilig Microsoft 365 tenants kunt beheren.

Microsoft beheer specialist Ydentic is partner van Modern MSP Day image

Voor MSPs, resellers, VARs, system intergrators zijn de deelnamekosten 49,50 euro (inbegrepen goede lunch en netwerkborrel). Schrijf u nu in!

Ydentic centraliseert en standaardiseert de dagelijkse beheertaken van Managed Service Providers. “Daardoor heeft de servicedesk minder procedures nodig, worden er minder tickets aangemaakt en bespaar je veel tijd bij de afhandeling van de tickets die overblijven.”

“We zien meer dan 40% reductie van de werkdruk op de servicedesk. Voor je nieuwe MSP propositie waarin alles in diensten wordt aangeboden helpen wij marge te creëren. Meer doen met minder. Ook wordt je als MSP meer waard voor een eventuele overname” aldus Business Developer, Micha Bos.

CEO en founder van Ydentic, Jorn Wittendorp: “In een tijd van arbeidskrapte en te kort aan specialistische kennis is het noodzakelijk om je als MSP anders te organiseren. Het traditionele businessmodel van uurtje factuurtje is verleden tijd. Ydentic biedt een nieuw en onafhankelijk alternatief. Gebaseerd op standaardisatie en automatisering. Specifiek voor de MSP!”

“Met toonaangevende MSP's én een lange eigen historie als MSP weet Ydentic precies waar toegevoegde waarde voor de klant gecreëerd wordt. En daar plukt de reseller en MSP de vruchten van.”

Modern MSP Marketplace

Op de Modern MSP Marketplace staan tal van interessante en relevante Tech leveranciers die interessante toepassingen voor de MSP bieden. Verder zijn er keynotes, met specifieke MSP-leveranciers zijn er ‘Deep Dives’ over de nieuwste ontwikkelingen en is er een partnerpanel waarbij MSP’s hun kennis delen met de aanwezigen. Het event wordt afgesloten met een gezellige netwerkborrel.

Agenda Modern MSP Day event - 7 juni 2023

12:00 - 13:00 uur: Ontvangst met lunch en netwerken op de marketplace

13:00 - 14:30 uur: Plenaire presentaties

14:30 - 15:00 uur: Pauze en netwerken op de MSP Marketplace

15:00 – 15:40 uur: Diverse workshops

15:40 – 16:30 uur: Plenaire presentaties, waaronder keynote van Gartner door Gregor Petri, Research VP

16:30 – 19:00 uur: Fun activiteiten, barbecue & netwerken

Deelnemen en Inschrijven

Voor MSPs, resellers, VARs, system intergrators zijn de deelnamekosten 49,50 euro (inbegrepen goede lunch en netwerkborrel). Schrijf u nu in!

IT-leveranciers en andere tech spelers kunnen deelnemen voor 495 euro per persoon. Meer informatie staat hier.

Meer informatie over het Modern MSP Day event

Voor reserveringen en aanvullende informatie van Dutch IT Channel: Frans Vertregt: 06-10946545 of f.vertregt@dutchitchannel.nl

Voor reserveringen en aanvullende informatie van CloudLunch: Martijn van Zoeren: 06-53352293 of m.vanzoeren@fourtyone.nl

Modern MSP Day Event

Datum: 7 juni 2023 tussen 12.30-17.30 uur

Locatie: InnStyle in Maarssen. Herenweg 55, 3602 AN Maarssen

Parkeren is gratis

Registratie

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!