Redactie - 21 januari 2013

ProRail kiest voor SAP integratie met de Total Resource Solution


ProRail kiest voor SAP integratie met de Total Resource Solution. De Total Resource Solution combineert kennis van zowel Connexys, Nétive en TheNextFlex in één SaaS-applicatie op basis van Force.com technologie. 

Inkoop, recruitment, HR, mobiliteit en de managers werken in deze oplossing met elkaar samen en hebben zicht op het totale proces van in-, door- en uitstroom van personeel.

SAP koppeling
Het systeem beschikt over een volledig SAP gecertificeerde koppeling en integreert volledig met de door ProRail gebruikte SAP eHRM-omgeving "Mijn Personeelszaken" en SAP SRM. Daarnaast wordt het systeem ook gekoppeld aan www.werkenbijprorail.nl, www.prorail.nl, de interne vacaturesite en diverse externe jobsites.

De aanvragende managers dienen hun verzoeken in via hun eigen SAP systemen. Recruiters op hun beurt, doen hun werk binnen de applicatie. Ook de afdeling mobiliteit gaat binnen de applicatie werken om zo de doorstroom van intern personeel te optimaliseren vlak. Medio maart 2013 wordt de Total Resource Solutons door The Next View geïmplementeerd en aangesloten op de bestaande ProRail systemen. De oplossing wordt in één keer live gebracht voor alle gebruikers.

Door: Witold Kepinski

 
 

Darktrace BW 28-05 tm 18-06-2024 Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V5
Infopulse BN 13-06-2024 tm 20-06-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!