Redactie - 25 februari 2013

Ministerie van Economische Zaken kiest voor HeadFirst bij EU-aanbesteding ICT’ers


Het ministerie van Economische Zaken (EZ) gunt kennisbemiddelaar HeadFirst de aanbesteding voor de inhuur van externe professionals met expertise in ICT. De aanbesteding heeft een contractwaarde van 200 miljoen euro. Per 1 maart 2013 is HeadFirst één van de vier bedrijven die in de vraag van het ministerie van EZ naar ICT-deskundigheid voorzien. Daarnaast mag HeadFirst als enige het contractmanagement voor EZ verzorgen.

EZ heeft HeadFirst als contractmanager gekozen, omdat HeadFirst de meest gunstigste prijs-kwaliteitverhouding heeft. Het contractmanagement behelst het contracteren van specialisten, die door EZ uit eigen netwerk gevonden zijn. Hierbij streeft HeadFirst optimale dienstverlening na in termen van kwaliteit, compliancy en klanttevredenheid.

Het ministerie van Economische Zaken (EZ) had een Europese aanbesteding uitgeschreven. HeadFirst is één van de in totaal vier bedrijven die geselecteerd is en gaat zelfstandig professionals en medewerkers van niche-leveranciers leveren aan het ministerie van EZ. De looptijd van het contract is twee jaar met een optionele verlenging van twee maal 12 maanden.De contractwaarde van 200 miljoen euro is inclusief deze twee opties van een jaar.

HeadFirst fungeert ook al voor diverse andere ministeries als sourcing hub, ofwel alsnetwerkknooppunt voor professionals. Rick Kruiswijk, algemeen directeur van HeadFirst: ‘Overheden moeten met minder mensen meer doen en zetten steeds meer in op flexibele arbeid. Hierbij ontdekt de overheid meer en meer de toegevoegde waarde van organisaties als HeadFirst. Dat wij ook deze aanbesteding hebben gewonnen bevestigt de marktvraag naar ICT-professionals van hoogwaardig niveau.’

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Netgear banner liggend start week 14

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!