Redactie - 09 oktober 2013

MUIS Software en eVerbindin?g realiseren koppeling


Ontwikkelaar van administratieve software, MUIS Software, realiseert een koppeling met het platform van eVerbinding. Hierdoor hebben klanten de mogelijkheid om op basis van de standaard UBL 2.0 in- en verkoopfacturen elektronisch uit te wisselen.

eVerbinding is een online platform dat het volledig elektronisch versturen, ontvangen en verwerken van facturen mogelijk maakt. De factuur wordt vanuit het boekhoudpakket van de leverancier automatisch ingelezen in de boekhouding van de klant, zonder dat daar een menselijke handeling aan te pas komt. Dit scheelt tijd en voorkomt fouten. eVerbinding is een initiatief van Lansigt Accountants en Vanenburg Software.

Martin van Ernst (foto), commercieel directeur van MUIS Software: “Elektronisch factureren is in opkomst en zal over enkele jaren gemeengoed zijn. Grote bedrijven met een intensieve klant-leverancier-relatie ontwikkelen vaak één-op-één koppelingen tussen hun administraties om facturen automatisch van het ene in het andere pakket te laten lopen. Voor MKB’ers is dat vaak niet haalbaar. Daarom is het goed dat er initiatieven zijn zoals eVerbinding. Zij treden op als tussenpersoon en leggen koppelingen tussen administraties van klanten en leveranciers. Wij willen gebruikers van iMUIS Online Boekhouden en iMUIS de mogelijkheid bieden om hiervan te profiteren en op deze manier tijd te besparen.”


CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024
CompTIA Community Benelux BN 7-31 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!