Witold Kepinski - 25 mei 2023

Dynatrace lanceert Partner Services Endorsement programma

Dynatrace, speler in ‘observability’ en security, lanceert het Services Endorsement Program, een progamma dat Dynatrace-partners nieuwe trainingen en examens biedt, gericht op unified observability en security, AIOps en geavanceerde DevSecOps en CloudOps.

Dynatrace lanceert Partner Services Endorsement programma image

Het programma is ontwikkeld door het Dynatrace ACE Services team. Het curriculum voorziet deelnemers van de nodige kennis en skills om Dynatrace-oplossingen te ontwerpen, te implementeren en te beheren. Die oplossingen ondersteunen de complexe, cloud-native ecosystemen waar ‘s werelds meest toonaangevende organisaties op vertrouwen om grootschalige digitale transformatie te realiseren. Partners die het programma voltooien worden Dynatrace Services-Endorsed Partners, een erkenning van hun servicecapaciteiten en een bewijs dat ze klanten kunnen helpen bij het sneller en veiliger moderniseren en optimaliseren van hun cloud.

"We zijn blij om als een van de eerste organisaties door Dynatrace erkend te worden als Services-Endorsed Partner. Dit is een erkenning van onze inzet en ons vermogen om organisaties te ondersteunen bij het versnellen van hun cloud adoptie en modernisering, door succesvolle implementatie van het Dynatrace-platform”, zegt Mat Middleton, Global Head of ServiceNow, Engage ESM en DPM Practice bij Eviden, een Atos business. “Samen helpen Eviden en Dynatrace klanten bij het stroomlijnen van hun DevSecOps-practices, zodat ze sneller betere software kunnen bouwen. We kijken ernaar uit om de waarde van het Dynatrace-platform verder uit te breiden naar onze klanten, zodat zij hun cloudmigratie en optimalisatie-initiatieven kunnen versnellen.”

“Om een grote schaal te kunnen bereiken, moeten we onze partners over de hele wereld voorzien van de skills die nodig zijn om klanten te helpen bij het implementeren van het Dynatrace platform en daar de maximale waarde uit te halen”, zegt Michael Allen, VP Worldwide Partners bij Dynatrace. “Aangezien organisaties steeds meer moeten doen met hetzelfde aantal mensen, is het essentieel dat ze hun cloud adoptie en modernisering versnellen met precieze antwoorden op basis van AI en uitgebreide, intelligente automatisering van handmatige processen. Daarnaast helpt het programma om klanten consistente, betrouwbare en optimale support te bieden, zodat ze sneller en met vertrouwen kunnen innoveren.”

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!