Witold Kepinski - 27 mei 2023

Ingram Micro is subsponsor van Modern MSP Day

Ingram Micro is subsponsor van Modern MSP Day. Dit event, georganiseerd door CloudLunch en Dutch IT Channel, vindt plaats op woensdag 7 juni 2023 in InnStyle, Maarssen.

Ingram Micro is subsponsor van Modern MSP Day image

Het Modern MSP Day event is gewijd aan de technologie die MSP’s helpt in hun verdere groei. Hiermee kunnen ze hun klanten nog beter bedienen met future-proof managed services. Er is een interessant programma met sprekers en verschillende DeepDive sessies. MSP’s kunnen zich nu inschrijven!

Ingram Micro toont zijn toepassingen en services tijdens de Modern MSP Day met een booth in de speciaal ingerichte Marketplace ruimte.

Verder deelt Fabian van Netten van Ingram Micro, tijdens één van de ‘Deep Dive’ sessies, waardevolle inzichten en praktische strategieën hoe managed service providers hun winstgevendheid kunnen vergroten en concurrenten kunnen overtreffen.

Als wereldwijde leider in de IT-technologie heeft Ingram Micro continu te maken met een veranderende markt. Trends als Virtual Reality, Drones en Cloud hebben een enorme impact op de markt maar ook op het dagelijks leven. “We zien de cloud niet meer als een aparte technologie, maar als een fundamenteel platform dat de digitale transformatie ondersteunt”, aldus Fabian van Netten (foto), Country Leader Cloud Nederland bij Ingram Micro.

Ingram Micro is ervan overtuigd dat technologie een steeds grotere rol speelt in het dagelijks leven. De visie richt zich er dan ook op om de belofte van technologie te realiseren. Deze belofte wordt waargemaakt samen met de leveranciers en resellers.

Ingram Micro maakt het door middel van innovatie en technologische vooruitgang mogelijk haar resellers zo goed mogelijk te adviseren over de nieuwste ontwikkelingen en trends. Als businesspartner heeft Ingram Micro een onmisbare plek ingenomen en is het de meest gewaardeerde schakel tussen haar leveranciers en klanten, resulterend in een meetbare bijdrage aan groei en winstgevendheid. Ingram Micro heeft met ongeveer 80 procent van alle dagelijkse IT-producten te maken, zoals jouw smartphone, tablet en opslag in de Cloud.

Agenda Modern MSP Day event - 7 juni 2023

12:00 - 13:00 uur: Ontvangst met lunch en netwerken op de marketplace

13:00 - 14:30 uur: Plenaire presentaties

14:30 - 15:00 uur: Pauze en netwerken op de MSP Marketplace

15:00 – 15:40 uur: Diverse workshops

15:40 – 16:30 uur: Plenaire presentaties, waaronder keynote van Gartner door Gregor Petri, Research VP

16:30 – 19:00 uur: Fun activiteiten, barbecue & netwerken

Deelnemen en Inschrijven

Voor MSPs, resellers, VARs, system intergrators zijn de deelnamekosten 49,50 euro (inbegrepen goede lunch en netwerkborrel). Schrijf u nu in!

IT-leveranciers en andere tech spelers kunnen deelnemen voor 495 euro per persoon. Meer informatie staat hier.

Meer informatie over het Modern MSP Day event

Voor reserveringen en aanvullende informatie van Dutch IT Channel: Frans Vertregt: 06-10946545 of f.vertregt@dutchitchannel.nl

Voor reserveringen en aanvullende informatie van CloudLunch: Martijn van Zoeren: 06-53352293 of m.vanzoeren@fourtyone.nl

Modern MSP Day Event

Datum: 7 juni 2023 tussen 12.30-17.30 uur

Locatie: InnStyle in Maarssen. Herenweg 55, 3602 AN Maarssen

Parkeren is gratis

Registratie

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!