Witold Kepinski - 05 juni 2023

TheValueChain verwelkomt drie nieuwe partners

TheValueChain, een SAP partner met een team van meer dan 400 consultants, is verheugd om de toevoeging van drie nieuwe partners aan te kondigen.

TheValueChain verwelkomt drie nieuwe partners image

Geert De Winter heeft in de jaren 2000 zijn strepen verdiend als Director bij SAP BeLux en EMEA. In 2010 richtte hij samen met Jeroen Poot Canguru op, een SAP-partner met focus op CX. Binnen TheValueChain zal Geert als Customer Centricity Manager zorg dragen voor de relatie met de bestaande klanten.

Sinds eind jaren 90 is Jeroen Poot een vaste waarde in het SAP eco-systeem, waarin hij actief was bij organisaties zoals KPMG en Cernum. Samen met Geert De Winter leidde hij Canguru tot aan de overname door TheValueChain in 2022. Als partner zal Jeroen het CX team van TheValueChain leiden.

Peter Krul heeft in 2020 de overstap gemaakt naar TheValueChain na een carrière in verschillende commerciële rollen bij SAP BeLux. De afgelopen drie jaar leidt hij het sales- en marketingteam bij TheValueChain. Als partner zal Peter de Business Development activiteiten leiden en instaan voor het aantrekken van nieuwe klanten.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!