Witold Kepinski - 07 juni 2023

Okta benoemt Mark van Leeuwen tot Country Leader Benelux

Okta, een onafhankelijke identity provider, verwelkomt Mark van Leeuwen (foto) als zijn nieuwe Regional Vice President en Country Leader Benelux. Van Leeuwen wordt verantwoordelijk voor het voortzetten van Okta's groei, het opschalen van operationele activiteiten en het verder uitbreiden van Okta's sales team in de regio.

Okta benoemt Mark van Leeuwen tot Country Leader Benelux image

Van Leeuwen brengt een schat aan ervaring en expertise mee naar Okta’s sales afdeling. Met zijn achtergrond en bewezen staat van dienst in sales en management bij bedrijven als Dell, Oracle en Palo Alto Networks, is Van Leeuwen uitermate geschikt om het regionale team door hedendaagse uitdagingen te navigeren. Als Regional Vice President en Country Leader Manager Benelux zal Van Leeuwen een centrale rol spelen bij het stimuleren van sales initiatieven, het versterken van klantrelaties en het uitbreiden van Okta’s marktaanwezigheid. 

We zijn erg blij om Mark te verwelkomen in deze cruciale tijd, waarin organisaties identiteitsbeheer steeds meer prioriteren als strategische investering", aldus Arno Nienhuis, Vice President W-EMEA bij Okta. "Hij zal nauw samenwerken met alle teams om groeimogelijkheden te identificeren, effectieve verkoopstrategieën te ontwikkelen en het hoogste niveau van klanttevredenheid te waarborgen."

"Identity en access management is een cruciaal onderdeel van de cloud-roadmap en bedrijfscontinuïteit van organisaties”, stelt Van Leeuwen. “Identiteit is de belangrijkste zakelijke factor die organisaties in staat stelt uit te blinken in klantervaring, marktstrategieën en productiviteit van werknemers. Ik kijk ernaar uit om vanuit mijn nieuwe rol actief bij te dragen aan deze missie."

Darktrace BW 28-05 tm 18-06-2024 Infopulse BW 13-06-2024 tm 20-06-2024
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!