Redactie - 21 januari 2014

ISE 2014: Polycom toont nieuwe oplossingen voor videosamenwerking


Polycom, speler in op open standaarden gebaseerde oplossingen voor Unified Communications & Collaboration (UC&C), demonstreert zijn Polycom® RealPresence roomvideo- en -voice-oplossingen tijdens Integrated Systems Europe 2014 (ISE). Te zien zijn onder andere:

CX5100 Unified Conference Station: een oplossong met 1080p HD-video en een panoramisch 360-graden beeld van alle aanwezigen in de vergaderruimte met HD Voice van Polycom. Volledig geoptimaliseerd voor gebruik met Microsoft Lync.

RealPresence Group Series – deze volgende-generatie HD-videosamenwerkingssystemen bieden de HD-videobeelden tot een resolutie van wel 1080p60, de mogelijkheid content te delen en heldere audio- en native interoperabiliteit met unified communications-platforms (UC), zoals Microsoft Lync 2013. Met Polycom SmartPairing-technologie, waarvoor patent is aangevraagd, gebruik je eenvoudig je eigen tablet om videocalls op te zetten en te beheren;

VVX Business Media Phones – deze krachtige, intuïtieve reeks kantoortelefoons biedt drukke leidinggevenden, kenniswerkers en telefonistes in elk soort organisatie unified voice- en videocommunicatie.

Polycom nodigt bezoekers aan de beurs uit om deel te nemen aan een expertdiscussie over hoe toekomstige technologieën mensen kunnen helpen effectiever samen te werken. Daarnaast vraagt Polycom welke samenwerkingsoplossingen er moeten zijn in ‘het kantoor van de toekomst’. Geïnteresseerden melden zich aan in stand 12-A74.
 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!