Witold Kepinski - 19 juni 2023

Cloud Expo Beach Party: Een Feestelijke aftrap van de Cloud Expo 2023

Op woensdag 21 juni vindt de eerste editie plaats van de Cloud Expo Beach Party. Dit feestelijke evenement markeert het succes van de Cloud Expo en biedt de perfecte gelegenheid om vooruit te kijken naar de volgende editie van de Cloud Expo 2023 in december. De Cloud Expo Beach Party zal plaatsvinden bij Beachclub Klein Scheveningen, gelegen centraal in Nederland aan de Lekdijk op slechts 2 minuten afstand van afslag Nieuwegein-Zuid (A2).

Cloud Expo Beach Party: Een Feestelijke aftrap van de Cloud Expo 2023 image

“Tijdens de Beach Party zal onze eigen Cloud Band de livemuziek verzorgen en kun je als bezoeker genieten van een overheerlijke BBQ. We hebben aan alles gedacht dus naast een heerlijk zandstrand kun je ook de uitstekende cocktails uitproberen” aldus Jeroen de Kam (foto rechts) van Cloud Expo.

Tijdens de Cloud Expo Beach Party ontmoeten exposanten en bezoekers elkaar en toosten op de aftrap van de nieuwe editie Cloud Expo 2023 plaatsvindt op 6 & 7 december in de Expo Houten.

"We zijn verheugd om de Cloud Expo Beach Party te organiseren als een afsluiting van de eerste succesvolle Cloud Expo. Zie het als een bedankje voor het vertrouwen en direct de aftrap van de nieuwe editie van 2023", zegt Marc Verhoeven (foto links) van Arrow Nederland. "Het wordt een geweldige gelegenheid voor deelnemers om te netwerken, te ontspannen en vooruit te kijken naar wat Cloud Expo 2023 te bieden heeft."

Cloud Expo Beach Party is gratis toegankelijk voor bezoekers en exposanten van de Cloud Expo. Heb je nog geen toegangsticket, klik dan hier.

Woensdag 21 juni 2023
Cloud Expo Beach Party
Beachclub Klein Scheveningen
Lekdijk Oost 16a (slechts 2 min van de A2 afslag Nieuwegein-Zuid)
Lopikerkapel
Tijd: 16:00 – 23:00

Over de Cloud Expo:

Cloud Expo 2023 is het toonaangevende evenement in Nederland op het gebied van cloudtechnologie en -innovatie. Het brengt professionals, experts en bedrijven samen om kennis uit te wisselen, inzichten te delen en de nieuwste ontwikkelingen in de cloudindustrie te ontdekken.

Cloud Expo biedt een platform voor inspirerende presentaties, interactieve workshops en waardevolle netwerkmogelijkheden. De volgende editie van de Cloud Expo zal plaatsvinden op 6 & 7 december 2023.

Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024 BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024
Dutch IT Partner Day 11 juni2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!