Witold Kepinski - 04 juli 2023

Tanium integreert XEM-platform met ServiceNow

Tanium, aanbieder van converged endpoint management (XEM), lanceert Tanium Total Experience (TX) voor ServiceNow.

Tanium integreert XEM-platform met ServiceNow image

Tanium heeft zijn XEM-platform geïntegreerd met het ServiceNow-platform om zichtbaarheid, realtime gegevens en proactief herstel te bieden aan organisaties die de ervaringen van IT-medewerkers, eindgebruikers en klanten willen verbeteren.

Negenentachtig procent van de leidinggevenden bij bedrijven die willen groeien, is het erover eens dat grotere tevredenheid van medewerkers direct leidt tot betere ervaringen van klanten. Een hogere tevredenheid van medewerkers zorgt ook voor een sterkere loyaliteit, een lager verloop, meer innovatie, betere samenwerking en een grotere openheid voor verandering aldus Tanium.

Door Tanium Total Experience te integreren met ServiceNow kunnen organisaties de kracht van het Tanium XEM platform benutten om de productiviteit van medewerkers te verhogen en incidenten sneller op te lossen met behulp van real-time endpoint performance data. Het ondersteunt ook volledig geautomatiseerde selfservice-uitrol van software op apparaten van medewerkers. Daardoor kunnen medewerkers zich richten op meer strategisch werk om de klanttevredenheid te verhogen, aldus Tanium.

Nutanix BW start 6 mei - 20 mei
Dutch IT Partner Day 11 juni2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!