Wouter Hoeffnagel - 01 september 2023

PQR bekroond met Pinnacle Partner-status van VMware

PQR maakt bekend de Pinnacle partnerstatus van VMware te hebben behaald: Pinnacle. Als Pinnacle Partner beschikt PQR over de hoogste partnerstatus van VMware. Deze status is gebaseerd op de kwaliteit van de dienstverlening, bewezen expertise en het uitgebreide portfolio aan organisaties die PQR succesvol ondersteunt.

PQR bekroond met Pinnacle Partner-status van VMware image

"Pinnacle Partners zijn leiders in hun branches en regio’s en de stuwende kracht in ons partner ecosysteem op basis van hun competenties en performance. PQR staat met zijn diensten bekend als ‘Rustmakers in IT’ en het behalen van deze hoogste partnerstatus is een geweldige mijlpaal voor PQR, maar vooral ook voor onze gezamenlijke klanten”, zegt Erik de Geus, Regional Senior Director Benelux bij VMware.

Jarenlange samenwerking

De Pinnacle Partner-status volgt op een jarenlange intensieve, strategische samenwerking tussen de twee bedrijven. De afgelopen jaren is PQR uitgegroeid tot een vooraanstaande VMware-expert in Nederland op het gebied van zowel technische expertise als proactieve advisering en ontzorging door managed services.

Pinnacle Partners beschikken over meerdere certificeringen en bewezen sales- en servicediensten op grote schaal, en bieden een breed bereik in hun regio. Zij beschikken daarnaast over uitgebreide technische expertise en zijn in staat de meest complexe uitdagingen van hun klanten op te lossen. PQR ondersteunt klanten in alle VMware-oplossingen, variërend van digitale werkplekken tot oplossingen voor moderne datacenters en multi-cloudomgevingen.

“We zijn erg trots op onze status als Pinnacle Partner. PQR is een vertrouwde adviseur die organisaties van A tot Z ondersteunt en ontzorgt met VMware-oplossingen. We zien deze mijlpaal dan ook als een prachtige erkenning van het hoogstaande werk dat we al jarenlang voor onze klanten leveren. Samen met VMware zullen we blijven groeien en onze reputatie blijven waarmaken als Rustmakers in IT”, aldus Marc van Rinsum, Director Professional Services bij PQR.

Vertiv BW week 5 liggend groen/vierkant oranje 27-11-2023 tm 04-12-2023 SentinelOne bannercampagne BW 04-09-2023 tm 31-01-2024
Vertiv BW week 5 liggend groen/vierkant oranje 27-11-2023 tm 04-12-2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!