Witold Kepinski - 08 september 2023

Distributor of the Year 2023: Nomineer nu!

Nomineer nu in de categorie Distributor of the Year voor de Dutch IT Channel Awards!

Distributor of the Year 2023: Nomineer nu! image

De Dutch IT Channel Awards is de jaarlijkse prijsuitreiking voor de  beste IT-bedrijven en personen in Nederland. De awards worden uitgereikt in 24 categorieën, waaronder de Distributor of the Year. Nomineer nu!

Wat is een Distributor?

Een Distributor is een bedrijf dat IT-producten en -diensten distribueert aan resellers, MSP's en andere IT-professionals. Distributors spelen een cruciale rol in de IT-branche door het leveren van toegang tot de nieuwste technologieën en diensten aan hun klanten.

Waarom nomineren?

Een nominatie voor de Dutch IT Channel Awards is een geweldige manier om de prestaties van je bedrijf als Distributor te erkennen en te promoten. Nomineerden krijgen ook gratis toegang tot het Dutch IT Channel Awards Gala, een groots feestelijk IT-netwerkevent.

Hoe nomineren?

Nomineren kan tot 20 oktober 2023 via de website van de Dutch IT Channel Awards. Bij je nominatie moet je een motivatiebrief indienen waarin je uitlegt waarom je bedrijf in aanmerking komt voor de award.

Genomineerden krijgen gratis toegang

Alle genomineerden voor de Dutch IT Channel Awards krijgen gratis toegang tot het gala op 14 maart 2024 in Studio21 Hilversum. Het gala is een groots feestelijk IT-netwerkevent waar je collega's, partners en klanten kunt ontmoeten.

Reserveer meer plekken of tafels

Nomineerden kunnen ook meer plekken of tafels reserveren voor het gala. Dit is een geweldige manier om je bedrijf te promoten en om je relaties te versterken.

Nomineer nu!

Nomineren voor de Dutch IT Channel Awards is een geweldige manier om de prestaties van je bedrijf als Distributor te erkennen en te promoten. Doe het vandaag nog!

Specifieke tips voor het nomineren voor Distributor of the Year:

 • Benadruk de toegevoegde waarde die je bedrijf biedt aan haar klanten en partners.
 • Maak duidelijk hoe je bedrijf zich onderscheidt van de concurrentie.
 • Onderbouw je claims met concrete voorbeelden en data.

Voorbeelden van toegevoegde waarde die Distributors kunnen bieden:

 • Innovatieve oplossingen
 • Klantgerichte dienstverlening
 • Betrouwbaarheid en expertise
 • Duurzame inzet voor de IT-sector

Voorbeelden van hoe Distributors zich kunnen onderscheiden van de concurrentie:

 • Specialisatie in een bepaalde technologie of branche. Een distributor kan zich bijvoorbeeld specialiseren in IT-beveiliging voor de gezondheidszorg of voor het onderwijs.
 • Focus op maatwerkoplossingen.Een distributor kan zich onderscheiden door maatwerkoplossingen te bieden die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van klanten en partners.
 • Uitstekende relaties met leveranciers. Een distributor kan zich onderscheiden door uitstekende relaties te onderhouden met leveranciers, waardoor ze sneller toegang hebben tot de nieuwste technologieën en diensten.
 • Sterke focus op training en certificering van medewerkers.Een distributor kan zich onderscheiden door een sterke focus te hebben op training en certificering van medewerkers, zodat ze klanten de beste service kunnen bieden.

Door deze tips te volgen, kun je je bedrijf helpen om te winnen in de categorie Distributor of the Year.

Nomineer nu!

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!