Witold Kepinski - 08 september 2023

Specialist Distributor of the Year 2023: Nomineer nu!

Nomineer nu in de categorie Specialist Distributor of the Year voor de Dutch IT Channel Awards!

Specialist Distributor of the Year 2023: Nomineer nu! image

De Dutch IT Channel Awards is de jaarlijkse prijsuitreiking voor de beste IT-bedrijven en betrokken mensen in Nederland. De awards worden uitgereikt in 24 categorieën, waaronder de Specialist Distributor of the Year. Nomineer nu!

Wat is een Specialist Distributor?

Een Specialist Distributor is een bedrijf dat zich focust op een specifieke technologie of branche. Specialist Distributors bieden een diepergaande expertise en service dan algemene Distributors.

Waarom nomineren?

Een nominatie voor de Dutch IT Channel Awards is een geweldige manier om de prestaties van je bedrijf als Specialist Distributor te erkennen en te promoten. Nomineerden krijgen ook gratis toegang tot het Dutch IT Channel Awards Gala, een groots feestelijk IT-netwerkevent.

Hoe nomineren?

Nomineren kan tot 20 oktober 2023 via de website van de Dutch IT Channel Awards. Bij je nominatie moet je een motivatiebrief indienen waarin je uitlegt waarom je bedrijf in aanmerking komt voor de award.

Genomineerden krijgen gratis toegang

Alle genomineerden voor de Dutch IT Channel Awards krijgen gratis toegang tot het gala op 14 maart 2024 in Studio21 Hilversum. Het gala is een groots feestelijk IT-netwerkevent waar je collega's, partners en klanten kunt ontmoeten.

Reserveer meer plekken of tafels

Nomineerden kunnen ook meer plekken of tafels reserveren voor het gala. Dit is een geweldige manier om je bedrijf te promoten en om je relaties te versterken.

Nomineer nu!

Nomineren voor de Dutch IT Channel Awards is een geweldige manier om de prestaties van je bedrijf als Specialist Distributor te erkennen en te promoten. Doe het vandaag nog!

Specifieke tips voor het nomineren voor Specialist Distributor of the Year:

  • Benadruk de toegevoegde waarde die je bedrijf biedt aan haar klanten en partners in jouw specifieke technologie of branche.
  • Maak duidelijk hoe je bedrijf zich onderscheidt van de concurrentie in jouw specifieke technologie of branche.
  • Onderbouw je claims met concrete voorbeelden en data.

Voorbeelden van toegevoegde waarde die Specialist Distributors kunnen bieden:

  • Diepgaande expertise in een specifieke technologie of branche
  • Op maat gemaakte oplossingen voor de specifieke behoeften van klanten in jouw specifieke technologie of branche
  • Uitstekende relaties met leveranciers in jouw specifieke technologie of branche
  • Sterke focus op training en certificering van medewerkers in jouw specifieke technologie of branche

Hieronder zijn enkele specifieke voorbeelden van hoe Specialist Distributors zich kunnen onderscheiden van de concurrentie:

  • Focus op een specifieke niche of markt. Een specialist distributor kan zich bijvoorbeeld specialiseren in IT-beveiliging voor de gezondheidszorg of voor het onderwijs.
  • Uitstekende relaties met leveranciers. Een specialist distributor kan zich onderscheiden door uitstekende relaties te onderhouden met leveranciers, waardoor ze sneller toegang hebben tot de nieuwste technologieën en diensten.
  • Sterke focus op training en certificering van medewerkers. Een specialist distributor kan zich onderscheiden door een sterke focus te hebben op training en certificering van medewerkers, zodat ze klanten de beste service kunnen bieden.

Door deze tips te volgen, kun je je bedrijf helpen om te winnen in de categorie Specialist Distributor of the Year.

Nomineer nu!

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!