Witold Kepinski - 18 september 2023

Sales Manager of the Year 2023: nomineer nu!

De Dutch IT Channel Awards zijn de jaarlijkse prijsuitreiking voor de beste IT-bedrijven en personen in Nederland. De awards worden uitgereikt in 24 categorieën, waaronder de Sales Manager of the Year.

Sales Manager of the Year 2023: nomineer nu! image

De Sales Manager of the Year Award is een prestigieuze prijs die wordt uitgereikt aan een IT-salesmanager die een uitzonderlijke bijdrage heeft geleverd aan het succes van zijn/haar organisatie. Nomineer nu!

De prijs wordt toegekend aan een salesmanager die heeft laten zien dat hij/zij in staat is om een ​​succesvolle salesstrategie te ontwikkelen en uit te voeren, die innovatieve ideeën heeft ingevoerd en die zich heeft ingezet voor de ontwikkeling van het IT-kanaal.

Als u een IT-salesmanager kent die u nomineert voor de Sales Manager of the Year Award, kunt u uw nominatie indienen op de website van de Dutch IT Channel Awards. De nominatieperiode loopt tot 20 oktober 2023.

De winnaar van de Sales Manager of the Year Award wordt bekendgemaakt tijdens het Dutch IT Channel Awards Gala, dat plaatsvindt op 14 maart 2024 in Studio21 in Hilversum.

Reserveer meer plekken of tafels

Genomineerden kunnen ook meer plekken of tafels reserveren voor het gala. Dit is een geweldige manier om je bedrijf te promoten en om je relaties te versterken.

Hier zijn enkele criteria waaraan een IT-salesmanager moet voldoen om in aanmerking te komen voor de Sales Manager of the Year Award:

  • De IT-salesmanager moet een leidende rol hebben in een IT-salesorganisatie in Nederland.
  • De IT-salesmanager moet een uitzonderlijke bijdrage hebben geleverd aan het succes van zijn/haar organisatie.
  • De IT-salesmanager moet innovatieve ideeën hebben ingevoerd in zijn/haar organisatie.
  • De IT-salesmanager moet zich hebben ingezet voor de ontwikkeling van het IT-kanaal.

Als u een IT-salesmanager kent die aan deze criteria voldoet, nomineer deze dan nu voor de Sales Manager of the Year Award!

Specifieke voorbeelden van de prestaties van de IT-salesmanager:

  • [Naam van de IT-salesmanager] heeft een nieuwe salesstrategie ontwikkeld voor een IT-bedrijf, die heeft geleid tot een aanzienlijke verbetering van de omzetgroei.
  • [Naam van de IT-salesmanager] heeft een innovatief salesprogramma opgezet voor een IT-bedrijf, dat heeft geleid tot een toename van de betrokkenheid van klanten en partners.
  • [Naam van de IT-salesmanager] is een actief lid van verschillende brancheorganisaties, en heeft zich ingezet voor de ontwikkeling van het IT-salesvak.

Waarom de IT-salesmanager een inspiratie is voor andere IT-professionals in het IT-salesvak:

[Naam van de IT-salesmanager] is een inspiratie voor andere IT-professionals in het IT-salesvak omdat hij/zij laat zien dat je een succesvolle carrière in het IT-salesvak kunt hebben door innovatieve ideeën te ontwikkelen en door je in te zetten voor de ontwikkeling van het vak. Hij/zij is een rolmodel voor jonge salesprofessionals die een carrière in het IT-salesvak willen nastreven.

Nomineer nu!

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!