Wouter Hoeffnagel - 29 september 2023

Workday kondigt AI- en ML-mogelijkheden en AI Marketplace aan

Workday kondigt nieuwe functionaliteiten aan op Workday Rising US 2023, dat plaatsvindt in San Francisco. Het gaat onder meer om AI- en ML-mogelijkheden, een AI Marketplace en nieuwe functionaliteiten rondom generatieve AI.

Workday kondigt AI- en ML-mogelijkheden en AI Marketplace aan image

Met de nieuwe AI- en ML-mogelijkheden en updates van het partnerecosysteem wil Workday bedrijven helpen hun productiviteit te verhogen, bedrijfsprocessen te stroomlijnen. Ook bieden de nieuwe functionaliteiten medewerkers van klanten meer groeimogelijkheden en helpt het hen bij het nemen van betere beslissingen.

AI Marketplace

Workday kondigt een nieuwe Workday AI Marketplace aan om klanten te helpen eenvoudig gecertificeerde AI- en ML-partneroplossingen te vinden en te gebruiken om hun bedrijven klaar te maken voor de toekomst.

Ook nieuw zijn meerdere generative AI-mogelijkheden. Hiermee wil Workday bijdragen aan het verhogen van de productiviteit, de groei en het behoud van talent, het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het stimuleren van betere besluitvorming.

Manager Experience

Workday kondigt nieuwe functionaliteit aan van Workday Human Capital Management (HCM) die de ervaring van managers verbetert met tools om efficiënt en effectief leiding te geven.

Workday kondigt ook verbeteringen aan in Workday Extend die zijn gericht op het verbeteren van de ervaring van ontwikkelaars, bedrijfs- en IT-efficiëntie en innovatie.

Workday geeft een voorproefje van de nieuwe AI-mogelijkheden in Workday Adaptive Planning en presenteert nieuwe innovaties voor het optimaliseren van planningsprocessen voor HR en Finance.

Workday Rising EMEA

De Europese versie van dit evenement Workday Rising EMEA 2023 vindt plaats in Barcelona van 14-16 november. Daar demonstreert Workday zijn nieuwste innovaties in EMEA. Binnenkort ontvang je hier meer info over. Stay tuned!

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V5 Infopulse BW 13-06-2024 tm 20-06-2024
Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BN V6

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!