Witold Kepinski - 29 september 2023

Zoovu is Lead Partner in SAP Industry Cloud

Zoovu, speler op het gebied van AI-aangedreven platform voor productontdekking en e-commerce-ervaring, heeft aangekondigd dat het door SAP is geselecteerd als de aanbevolen cloudoplossing voor fabrikanten die hun digitale transformatie in de verkoop van producten willen versnellen en zelfbedieningsinkoop.

Zoovu is Lead Partner in SAP Industry Cloud image

Het partnerschap breidt zich uit nu mondiale bedrijven steeds vaker nieuwe inkomstenstromen willen aanboren en de directe verkoopkosten willen verlagen via meer geautomatiseerde en intelligente e-commerceplatforms. Tot nu toe waren, gezien de complexiteit en het aantal producten dat door de meeste fabrikanten en grootschalige B2B-organisaties werd aangeboden, zeer deskundige verkoopteams nodig om klanten voor te lichten en vragen om te zetten in verkoop. Door de kracht van SAP- en Zoovu-technologie te benutten, kunnen klanten grote, complexe productcatalogi eenvoudig omzetten in zeer nauwkeurige en continu geoptimaliseerde digitale verkoopomgevingen.

Zoovu werd vorig jaar uitgenodigd om deel te nemen aan het SAP.iO Acceleration Partner Program en het platform sprong snel naar de top 2% van de artiesten in de SAP® Store . Voortbouwend op deze sterke marktvraag is Zoovu verheven tot SAP-partner voor SAP's industriële cloudportfolio.

“Onze klanten realiseren aanzienlijke kostenbesparingen en omzetgroei door hun complexe productaanbod in een digitale handelsomgeving te brengen, mogelijk gemaakt door Zoovu”, aldus Stephan G. Braun, Executive Industry Advisor bij SAP. “We kijken uit naar de voortzetting van de samenwerking met het Zoovu-team om klanten te helpen met deze bedrijfstransformatie”, voegde hij eraan toe.

“We zijn enthousiast over het verdiepen van ons SAP-partnerschap en het helpen van wereldwijde B2B-klanten om aanzienlijke bedrijfswaarde te creëren met ons AI-gestuurde platform”, aldus Lamees Butt, Senior Vice President, Global Alliances & Channels, Zoovu. “SAP is toonaangevend in het helpen van bedrijven bij het stimuleren van bedrijfstransformatie en we zijn vereerd dat we zijn gekozen als hun leidende partner bij het oplossen van deze verkoopbevorderende problemen, vooral voor de productiesector”, voegde ze eraan toe.

Het no-code Zoovu-cloudplatform integreert naadloos met het SAP Business Technology Platform, waardoor B2B- en D2C-klanten het opschonen, standaardiseren, bundelen van oplossingen en intelligente productzoekopdrachten uit ongelijksoortige gegevensbronnen, waaronder pdf's, PIM's, CRM's en zelfs YouTube, kunnen automatiseren. productvideo's. Het AI-gestuurde platform van Zoovu past vervolgens de productontologie, syntaxis en verkoopinzichten toe die zijn verzameld uit meer dan 70.000 productcategorieën om ervoor te zorgen dat kopers altijd precies het juiste product te zien krijgen. De begeleide verkooptools, assistenten en productconfigurators kunnen vervolgens op grote schaal krachtige selfservice-klantervaringen creëren.

CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024
Nutanix BN start 6 mei - 20 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!