Wouter Hoeffnagel - 02 oktober 2023

Workday vernieuwt diverse producten

Workday doet op Workday Rising US 2023, dat momenteel plaatsvindt in het Amerikaanse San Francisco, diverse aankondigingen. Denk daarbij aan nieuwe (generatieve) AI- en ML-mogelijkheden, maar ook vernieuwingen aan Workday Extend.

Workday vernieuwt diverse producten image

Workday introduceert een reeks nieuwe AI- en ML-mogelijkheden en updates van het partnerecosysteem waarmee ze bedrijven helpen hun productiviteit te verhogen, bedrijfsprocessen te stroomlijnen, hun medewerkers meer groeimogelijkheden te geven en betere beslissingen te nemen.

Ook nieuw is de Workday AI Marketplace. Het bedrijf wil klanten hiermee helpen eenvoudig gecertificeerde AI- en ML-partneroplossingen te vinden en te gebruiken, zodat zij hun bedrijven kunnen klaarmaken voor de toekomst.

Generative AI

Workday kondigt daarnaast meerdere nieuwe generative AI-mogelijkheden. Deze dragen bij aan het verhogen van de productiviteit, groei en het behoud van talent, stroomlijnen van bedrijfsprocessen en stimuleren van betere besluitvorming.

Workday kondigt ook nieuwe functionaliteit aan van Workday Human Capital Management (HCM) die de ervaring van managers verbetert met tools om efficiënt en effectief leiding te geven.

Workday voert ook wijzigingen Workday Extend. Het bedrijf wil hiermee de ervaring van ontwikkelaars, de bedrijfs- en IT-efficiëntie en innovatie verbeteren.

Workday Adaptive Planning

Workday geeft een voorproefje van de nieuwe AI-mogelijkheden in Workday Adaptive Planning. Het bedrijf presenteert nieuwe mogelijkheden voor het optimaliseren van planningsprocessen voor HR en Finance.

De Europese versie van Workday Rising EMEA 2023 vindt op 14 tot en met 16 november plaats in het Spaanse Barcelona. Workday presenteert op dit event zijn nieuwste producten en functionaliteiten in EMEA.

Vertiv BW week 5 liggend groen/vierkant oranje 27-11-2023 tm 04-12-2023 SentinelOne bannercampagne BW 04-09-2023 tm 31-01-2024
IGEL - Cloud Expo BN start 27-11/7-12

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!