Redactie - 02 oktober 2023

ConXion neemt Belgische Dynamics-specialist Axcite over

ICT-dienstverlener ConXioN neemt Axcite over, een Microsoft Dynamics Partner uit het Belgische Gent. Axcite biedt al meer dan een decennium diensten aan rond de implementatie van Dynamics 365 Finance & Operations.

ConXion neemt Belgische Dynamics-specialist Axcite over image

Als onderdeel van de overname gaan tien medewerkers van Axcite op in de Bizapps-afdeling van ConXioN. Axcite beschikt over een heel divers, niet sectorspecifiek portfolio aan klanten, variërend van snelgroeiende mkb's tot internationale bedrijven.

Jochen Maertens benoemd tot CEO

ConXioN kondigde pas ook aan dat Jochen Maertens aangesteld is tot nieuwe Managing Director. Jochen Maertens begon zijn IT-carrière in 2000 als CIO bij Agoria en richtte in 2006 Synergics op dat in 2021 onderdeel werd van Wortell. Als Managing Director zal Maertens nauw samenwerken met CEO Chris Debyser om de strategische koers van de ConXioN-Groep verder uit te stippelen en de dagelijkse operaties te leiden. De integratie na de overnames van WestSys, FORT:LOX, Xams, Sharecom, ITCE en nu dus ook Axcite is meteen een belangrijk focuspunt voor de nieuwe Managing Director.

‘Met de expertise van Axcite kunnen we onze midmarket klanten nu volledig ondersteunen op vlak van Dynamics Finance, Supply Chain Management en Project Operations’, licht Chris Debyser, CEO van ConXioN, toe. Stefaan De Prest, CEO van Axcite, ziet in de overname ook een verzekering voor de bestaande klanten dat een langetermijnvisie gegarandeerd is.

SentinelOne bannercampagne BW 04-09-2023 tm 31-01-2024 SLTN Vierkant
IGEL - Cloud Expo BN start 27-11/7-12

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!