Witold Kepinski - 03 oktober 2023

SLTN behaalt Cisco Gold partner status

SLTN heeft de certificering behaald van Cisco Gold Partner, de hoogst mogelijke partner status ter wereld. Met deze certificering bevestigt Cisco dat SLTN voldoet aan alle personeels-, specialisatie- en ondersteuningsvereisten en heeft aangetoond dat het gekwalificeerd is om Cisco-oplossingen in Nederland te verkopen, installeren en ondersteunen.

SLTN behaalt Cisco Gold partner status image

SLTN werkt al vele jaren samen met Cisco om resultaatgerichte oplossingen te creëren voor organisaties en ze te helpen bij het navigeren door de digitale wereld. 

Door Cisco's hardware- en softwareaanbod te combineren met het uitgebreide menu van diensten van SLTN, wordt het mogelijk ongeëvenaarde waarde en innovatie aan de klanten van SLTN te leveren, aldus Eugene Tuijnman, CEO SLTN.

Tuijnman: "Het behalen van de Cisco Gold partner status toont wederom aan dat SLTN in de top van IT specialisten in Nederland thuis hoort. We zijn trots op de hoge mate van kennis van onze specialisten hetgeen zich door laat vertalen naar een hoge mate van klanttevredenheid. Met het behaalde Cisco Gold partnership kan SLTN verder doorgroeien met haar Networking activiteiten en ook op dit gebied toonaangevend in Nederland worden."

BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024
Datacollectief BN 13-05-2024 tm 03-06-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!