Witold Kepinski - 10 oktober 2023

Dell Technologies onderstreept Partner-First strategie rond storage

Dell Technologies heeft bevestigd dat zijn partner-first-strategie voor data storage een blijvertje is. Het bedrijf is echter niet bereid om te zeggen of het de strategie zal uitbreiden naar andere productcategorieën, zoals PC's. Dit meldt Dell Technologies tijdens het Canalys Forums event 2023 dat in Barcelona plaatsvond.

Dell Technologies onderstreept Partner-First strategie rond storage image

Diego Majdalani, Global Channel President bij Dell Technologies, zei dat het bedrijf na een onderzoek tot conclusie is gekomen dat een partner-first-strategie voor zijn data storage portfolio de beste optie is.

De nieuwe data storage verkoopstrategie van Dell is eerder verwelkomd door partners die nu meer business kunnen doen met de data storage toepassingen van Dell Technologies.

Canalys CEO SteveBrazier merkte eerder tijdens een keynote op dat steeds meer leveranciers, zoals IBM en Rapid7. zaken doen via partners tijdens de huidige moeilijke economische periode. Indirect verkopen is goedkoper en effectiever. Hij vroeg Dell Technologies SVP Channel Cheryl Cook of het ook partner-first zou gaan rond de verkoop van PC's. Cook zei daarop dat er tzt meer goed nieuws komt rond de infrastructuur business voor partner, maar dat het bedrijf eerst nu focus geeft op de indirecte verkoop van data storage.

Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024 CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei
Datacollectief BN 13-05-2024 tm 03-06-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!