Witold Kepinski - 17 oktober 2023

interworks.cloud belicht commerce en automatisering toepassingen tijdens Canalys event

interworks.cloud, een speler in de sector van cloud-commerceplatforms en cloudautomatisering, is opgetogen om zijn succesvolle deelname en sponsoring aan het Canalys Forum EMEA 2023 in Barcelona aan te kondigen. Het evenement, een ontmoetingsplaats voor de slimste geesten van de technologie-industrie, bood een productieve omgeving voor het uitwisselen van kennis, netwerken en het verkennen van de innovatieve trends die de toekomst van de cloud-industrie vormgeven.

interworks.cloud  belicht commerce en automatisering toepassingen tijdens Canalys event image

Het Canalys Forum, gevierd vanwege zijn cruciale rol bij het bevorderen van de technologie-industrie, bracht leiders, experts en professionals uit de industrie samen om cruciale onderwerpen als beveiliging, kunstmatige intelligentie, integraties en partnerschappen binnen het cloud-ecosysteem te bespreken. interworks.cloud, met zijn dynamische aanwezigheid, heeft niet alleen onschatbare inzichten in zich opgenomen, maar heeft ook aanzienlijk bijgedragen aan de rijke discussies en dialogen die het evenement doordrongen. De uiteenlopende voorspellingen van deskundige analisten en de onthulling van opkomende trends in de sector hebben het team geïnspireerd om innovatieve oplossingen verder te verkennen en opkomende kansen te benutten om zijn expertise in het aansturen van digitale transformatie en het versterken van bedrijven in de steeds veranderende cloudindustrie te benutten.

In lijn met de nadruk van Canalys op het feit dat integratie centraal staat bij het mogelijk maken van de markt, resoneert interworks.cloud met dit perspectief via zijn API-first-filosofie. “Onze API-first-filosofie stelt onze klanten in staat verbinding te maken met letterlijk elke externe leverancier of elk gewenst systeem. Op deze manier profileren we ons als een belangrijke speler in het ecosysteem, een orkestrator, met een centrale ligging binnen elk cloud-ecosysteem (grote leverancier, ISV, distributeur, MSP, reseller of klant)”, zegt Vassilios Zografos, CEO van interworks.cloud.

Pelli Papoulidou, VP Marketing bij interworks.cloud, deelde ook haar enthousiasme: “Deelnemen aan Canalys Forum EMEA 2023 was een meeslepende ervaring voor ons team. Het evenement was een smeltkroes van ideeën en visies voor de toekomst van cloudtechnologie en cloud-commerceplatforms. Door deel te nemen aan inzichtelijke 1-1-gesprekken, paneldiscussies en informele gesprekken hebben we onze horizon verbreed en ons geloof in gezamenlijke groei in de cloudindustrie versterkt. Dat we worden erkend en beloond als de meest boeiende leverancier is een bewijs van onze standvastige toewijding aan het onderhouden van verbindingen en het stimuleren van innovatie op het gebied van cloud en cloudautomatisering.”

Tijdens het evenement ontplooide interworks.cloud een overvloed aan activiteiten, waaronder:

  • Ideeënuitwisseling: ontmoette en wisselde ideeën en visies uit met marktleiders en professionals, waardoor de toekomstige strategieën en oplossingen van interworks.cloud in de cloud-commerceplatformsector werden verbeterd.
  • Trendverkenning: interactie met analisten om de nieuwste trends in de sector te verkennen, zodat interworks.cloud voorop blijft lopen in de cloud-commerce en cloud-automatiseringsindustrie.
  • Kennisabsorptie: Woonde inspirerende lezingen en paneldiscussies bij over de populairste onderwerpen in de branche, waardoor het bedrijf goed op de hoogte is van de huidige en toekomstige uitdagingen in de cloudindustrie.
  • Boeiende discussies: nam deel aan vruchtbare discussies, informele gesprekken en inzichtelijke 1-1-gesprekken, die een cruciale rol zullen spelen bij het vormgeven van de toekomstige initiatieven en partnerschappen van het bedrijf op het gebied van cloud-commerce en automatisering.

Het team van interworks.cloud betuigt zijn oprechte dank aan Canalys en de organisatoren van het evenement voor het creëren van een forum dat niet alleen het delen van kennis mogelijk maakt, maar ook partnerschappen en samenwerkingen in de cloudindustrie aanmoedigt. Een hartelijk dankwoord gaat ook uit naar de medebezoekers, wier inzichten en bijdragen de algehele ervaring van het evenement aanzienlijk hebben verrijkt.

Met de ogen op de toekomst bruist interworks.cloud van opwinding en kijkt reikhalzend uit naar deelname aan het Canalys Forum volgend jaar. Het bedrijf is toegewijd aan het voortdurend aangaan van dialogen en partnerschappen die de cloudindustrie vooruit helpen en ervoor zorgen dat interworks.cloud voorop blijft lopen op het gebied van technologische vooruitgang en oplossingen op het gebied van cloud-commerce en -automatisering.

CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024
CompTIA Community Benelux BN 7-31 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!