Wouter Hoeffnagel - 10 november 2023

Eelko Broers is Channel Sales Manager bij HPE Aruba Networking

Eelko Broers is benoemd tot Channel Sales Manager bij HPE Aruba Networking. Als Channel Sales Manager bij HPE Aruba Networking is Broers per 1 juni 2023 verantwoordelijk voor het team van partner managers. Ook is hij onderdeel van het HPE Aruba Networking managementteam.

Eelko Broers is Channel Sales Manager bij HPE Aruba Networking image

Broers is al dertig jaar actief binnen HPE, en was eerder onder meer werkzaam als Account Manager, Partner Manager en Sales Specialist voor Business Critical Systems. Binnen deze functies was hij actief in segmenten als de publieke sector, educatie en gezondheidszorg, industrie en transport, en openbare orde en veiligheid. In zijn nieuwe functie gaat Broers het partner management van HPE Aruba Networking overzien en in nauwe samenwerking met de Channel partners de as-a-service transformatie versnellen.

“Na een mooi carrièrepad bij HPE, kijk ik uit naar mijn volgende stap bij HPE Aruba Networking. Binnen mijn nieuwe managementfunctie wil ik het HPE Aruba Networking Channel team in Nederland een gezicht geven en verder ontwikkelen. Door meer aandacht en focus te geven aan onze HPE Aruba Networking Channel community partners, wil ik deze doelstellingen behalen,” zegt Broers. “Op management-, sales-, marketing-, en pre-salesniveau zie ik bij onze partners ruimte om gezamelijk de volgende stappen te zetten. Ook omdat ons portfolio flink verbreed is met de recente overnames van Axis voor SASE security en Athonet voor private 5G. Daarnaast wil ik ook meer aandacht vestigen op het belonen van onze partners, bijvoorbeeld door het oprichten van een Sales Achievers Club voor de (pre-)sales van onze Channel partners. Met plezier ga ik deze nieuwe uitdaging aan.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!