Witold Kepinski - 14 november 2023

ALSO Nederland werkt samen met StarTech

ALSO Nederland, een Technology provider, is verheugd om zijn nieuwste samenwerking met StarTech aan te kondigen.

ALSO Nederland werkt samen met StarTech image

StarTech staat bekend om zijn technologische producten en oplossingen, die voldoen aan de groeiende behoeften van bedrijven en consumenten op het gebied van connectiviteit en gegevensbeheer. Met een uitgebreid aanbod aan kabels, adapters, dockingstations en andere randapparatuur, biedt StarTech betrouwbare en innovatieve oplossingen voor de moderne IT-omgeving.

ALSO Nederland is verheugd over de mogelijkheid om StarTech-producten op te nemen in zijn assortiment en klanten te voorzien van nog meer mogelijkheden en flexibiliteit bij het samenstellen van op maat gemaakte IT-oplossingen. Deze samenwerking is een volgende mijlpaal voor ALSO Nederland en versterkt de positie van het bedrijf als een betrouwbare bron voor IT-oplossingen. ‘’We willen waarde creëren voor onze klant. De hoogwaardige producten van StarTech bieden onze klanten de mogelijkheid om te voldoen aan de snel veranderende eisen van de markt en om te profiteren van geavanceerde oplossingen,’’ vertelt Jeroen de Rapper, Commercial Director bij ALSO Nederland.

Xiomara Carrillo, Chief Sales Officer bij StarTech.com, reageerde: “We zijn verheugd om samen te werken met ALSO Nederland om ons assortiment connectiviteitsaccessoires toegankelijker te maken voor IT-professionals. De kennis en klantrelaties van ALSO op de Nederlandse markt, gecombineerd met onze expertise op het gebied van connectiviteitstechnologie, creëren een uitstekende samenwerking die ten goede zal komen aan partners en IT-professionals in de hele regio.”

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024
Netgear banner liggend start week 14

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!