Witold Kepinski - 16 november 2023

SonicWall koopt MSSP specialist Solutions Granted

SonicWall, een speler op het gebied van cyberbeveiliging, heeft de overname aangekondigd van Solutions Granted, Inc. (SGI), een Managed Security Service Provider (MSSP), die cyberbeveiligingsoplossingen levert aan honderden Managed Service Providers (MSP's).

SonicWall koopt MSSP specialist Solutions Granted image

De overname versterkt de toewijding van SonicWall aan zijn gewaardeerde partners en breidt zijn portfolio uit met in de VS gevestigde Security Operations Center-diensten (SOCaaS), Managed Detection and Response (MDR) en andere beheerde diensten die op maat zijn gemaakt voor MSP's en MSSP's.

“IT-teams hebben zich tot MDR en andere beheerde services gewend om digitale bedreigingen te identificeren en te beoordelen – het is een kritieke behoefte die we nu graag willen bieden”, aldus Bob VanKirk, President en CEO van SonicWall. “Samen zullen SonicWall en Solutions Granted dienstverleners op het gebied van cyberbeveiliging en technologie voorzien van voordelige oplossingen voor de verdediging tegen bedreigingen en een uitgebreid portfolio van wereldklasse uitbreiden dat het beheer van de beveiliging in klantomgevingen stroomlijnt met geautomatiseerde detectie- en responsdiensten voor bedreigingen.”

De overname sluit aan bij de outside-in-aanpak van SonicWall en biedt partners een best-of-suite, alomvattend en flexibel portfolio dat hun groei versnelt.

“Het inzicht van Solutions Granted in de kritische aard van de activiteiten van MSP’s/MSSP’s heeft ons geholpen een geïntegreerde aanpak te creëren voor end-to-end beheerde bescherming tegen bedreigingen, waarmee klanten met vertrouwen en veerkracht door het turbulente cybersecuritylandschap kunnen navigeren”, aldus CEO van Solutions Granted Michael Creaan. “De huidige MSP's en MSSP's hebben steeds meer behoefte aan een platform van beheerde beveiligingsoplossingen in plaats van aan puntoplossingen. De combinatie van SonicWall en Solutions Granted levert services die specifiek zijn ontworpen voor de hedendaagse partners, waardoor ze een duidelijk concurrentievoordeel krijgen.”

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024
Netgear banner liggend start week 14

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!