Witold Kepinski - 17 november 2023

Score Utica verwelkomt VST ICT & Telecom

VST ICT & Telecom, de KPN Excellence Partner uit Veenendaal, met focus en expertise op het KPN ÉÉN-portfolio, sluit zich aan bij Score Utica. Als Managed Service Provider (MSP) voor het MKB biedt Score Utica een complete one-stop shop dienstverlening op het gebied van IT, telecom en connectiviteit.

Score Utica verwelkomt VST ICT & Telecom image

VST is een bekend gezicht in Veenendaal en omstreken. Met een team van 9 specialisten bedienen zij hun klanten met de volledige KPN ÉÉN-dienstverlening. Vanuit die expertise is VST uitgegroeid tot zeer gewaardeerd en gerenommeerd partner van KPN. Door het klantgerichte DNA van VST te combineren met dat van Score Utica ontstaat een sterke synergie die aansluit bij datgene waar de markt om vraagt: één leverancier voor zowel IT, telecom als connectiviteit. Daarnaast zijn binnen deze samenwerking alle kennis, kunde en middelen beschikbaar om voorbereid te zijn op toekomstige ontwikkelingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de integratie van AI binnen de cloudwerkplek of de integratie van de telefooncentrale binnen Microsoft Teams.

Volgende stap

Wim van Silfhout neemt als algemeen directeur afscheid van VST. “Om VST een stap verder te brengen, is de samenwerking met Score Utica een hele logische. Ik sluit hiermee een geweldig avontuur af waar ik erg trots op ben. Verder ben ik heel blij dat het huidige management met Amber van Silfhout, Rien van de Kaa en Cynthia van den Top aan boord blijft als de vertrouwde gezichten voor ons geweldige team en onze klanten. Ik heb heel veel vertrouwen in de volgende fase waarin VST samen met Score Utica verder groeit en ontwikkelt.”

“Met VST hebben we een partij gevonden die, net als wij, klantgericht en ambitieus is. We kennen een gezamenlijke focus op de KPN-diensten en kwaliteit voor de klant. Opgeteld bij een talentvol en betrokken team past dat perfect bij onze visie. VST heeft een prachtige reputatie opgebouwd met lokale betrokkenheid. Ik vind het fantastisch dat wij dit nu verder kunnen uitbouwen door klanten ook blij te maken met onze IT-diensten", vult Paul Stoffele, directeur bij Score Utica, aan.

Als onderdeel van Score Utica zal VST blijven opereren vanuit de vestiging in Veenendaal.

BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024
CompTIA Community Benelux BN 7-31 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!