Wouter Hoeffnagel - 30 november 2023

ControlUp Edge DX en ControlUp Remote DX beschikbaar in IGEL App Portal

Softwarebedrijf IGEL en speler in oplossingen voor het beheer van de digital employee experience (DEX) ControlUp maken ControlUp Edge DX en ControlUp Remote DX in het IGEL App Portal. Deze applicaties helpen IT-afdelingen om snel problemen met endpoints te verhelpen. Op die manier kunnen ze proactief support tickets vermijden en de kosten van end user computing minimaliseren. Ze zijn per direct verkrijgbaar en kunnen in gebruik worden genomen via het cloudgebaseerde IGEL App Portal.

ControlUp Edge DX en ControlUp Remote DX beschikbaar in IGEL App Portal image

ControlUp Remote DX is ontwikkeld voor werknemers die gebruikmaken van virtuele of cloudgebaseerde desktops en applicaties. De oplossing verzamelt aan de gebruikerskant telemetriegegevens die relevant zijn voor de digitale employee experience, zoals de kwaliteit en snelheid van de draadloze of vaste internetverbinding. De oplossing biedt ondersteuning voor apparaten met het IGEL OS die een verbinding maken met Citrix en VMware Horizon. IT-afdelingen kunnen op die manier snel de oorzaak vaststellen van de verbindingsproblemen die gebruikers melden.

Meer inzicht in prestaties

IT-beheerders kunnen de Edge DX-agent via het IGEL App Portal installeren voor meer inzicht in de prestaties van apparaten met het IGEL OS. De oplossing biedt hen de mogelijkheid om problemen op te lossen en ondersteuning op afstand te bieden zonder afhankelijk te zijn van een verbinding met een virtuele of clouddesktop. ControlUp Edge DX reduceert de kosten van IT-ondersteuning voor fysieke desktopomgevingen door het identificeren, verhelpen en voorkomen van problemen waarvoor traditionele software voor apparaatbeheer geen uitkomst biedt. Organisaties die gebruikmaken van ControlUp Edge DX merken in de praktijk dat dit minder support tickets oplevert. Ze kunnen tickets ook sneller afsluiten en eindgebruikers een betere desktopervaring bieden.

"De samenwerking tussen IGEL en ControlUp biedt e360 en onze klanten een unieke meerwaarde bij het optimaliseren van hun hybride en externe werkomgevingen. Van het verbeteren van de digitale ervaring tot het beveiligen van het endpoint en het maximaliseren van de IT-efficiëntie, samen helpen ze ons ervoor te zorgen dat onze klanten kunnen floreren in het steeds veranderende technologielandschap", zegt Mike Strohl, CEO van e360.

Beschikbaar via de IGEL App Portal

ControlUp Edge DX en ControlUp Remote DX zijn op basis van het partnerprogramma IGEL Ready getest en goedgekeurd voor gebruik op apparaten waarop het IGEL OS draait. Deze applicaties zijn nu in de vorm van een dienst verkrijgbaar via het cloudgebaseerde IGEL App Portal, zodat organisaties ze sneller in gebruik kunnen nemen. Meer informatie is hier beschikbaar.

Darktrace BW 28-05 tm 18-06-2024 Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V5
Darktrace BN en BW 04-06-2024 tm 18-06-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!