Witold Kepinski - 04 december 2023

Royal HaskoningDHV directie verwelkomt Bas van Heumen en Björn Erkens

Royal HaskoningDHV heeft Bas van Heumen benoemd tot financieel directeur en Björn Erkens tot directeur Operational Excellence & Risk Management, met ingang van 1 december 2023.

Royal HaskoningDHV directie verwelkomt Bas van Heumen en Björn Erkens image

Björn komt van KH Engineering naar Royal HaskoningDHV, waar hij operationele en strategieontwikkelingsrollen heeft vervuld, en waar hij verantwoordelijk was voor het beheren van het risicoprofiel van het bedrijf en de uniforme manier van werken. Als Director Operational Excellence & Risk Management volgt hij David Conneely op die besloot zijn carrière buiten Royal HaskoningDHV voort te zetten.

Bas trad in 2009 in dienst bij het bedrijf als Manager Reporting & Analytics. In juli 2012 werd hij Directeur Group Accounting en in september 2019 werd hij Directeur Financiële Controle. Hij begon zijn carrière bij PwC.

CEO Marije Hulshof over de benoemingen: “Ik ben blij Bas en Björn te mogen verwelkomen. Met hun bewezen staat van dienst zullen zij ons team versterken en ons helpen onze strategische prioriteiten te verwezenlijken.”

“Björn heeft veel ervaring met project-, contract- en risicomanagement. Dit, gecombineerd met zijn ambitie om bij te dragen aan ons doel van Enhancing Society Together, maakt hem uitstekend geschikt om leiding te geven aan het team Operational Excellence & Risk Management. En hij staat bekend om het creëren van één manier van werken.”

CFO Jasper de Wit over de benoeming van Bas: “Hij komt uit onze eigen gelederen, brengt een schat aan ervaring op financieel gebied met zich mee en zal als een vertrouwde adviseur Bas helpen bij het creëren van financiële strategieën en het verbeteren van onze mondiale financiële activiteiten.”

Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024 CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei
CompTIA Community Benelux BN 7-31 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!