Witold Kepinski - 05 december 2023

BT werkt samen met Digital Realty

BT start een samenwerking met Digital Realty. Met dit partnerschap biedt Digital Realty hun datacenters aan voor het gebruik van BT’s nieuwste Global Fabric PoPs.

BT werkt samen met Digital Realty image

Zo brengt BT samen met Digital Realty een snelle en veilige verbinding aan klanten waarmee alle IT leiders gemakkelijk controle krijgen om de beste cloud ervaring met minimale kosten te kunnen faciliteren.

Met meer dan 300 CNF’s (Carrier Neutral Facilities) in 6 verschillende continenten brengt Digital Realty cloud- en software-as-a-serviceproviders samen op één locatie om klanten overal ter wereld een datacenterplatform te bieden. Door Global Fabric aan te bieden via dit netwerk kunnen klanten een verbinding kiezen die van toepassing is op hun persoonlijke behoeftes.

Colin Bannon, CTO, Business, BT, licht toe: "Bedrijven die clouddiensten lokaal inzetten, profiteren van de nabijheid van klanten en leveranciers. Voor grote organisaties kan er meer waarde worden gecreëerd als lokale data op een veilige en compliant manier centraal kunnen worden samengebracht om nieuwe inzichten te creëren. Nu de datavolumes toenemen, hebben CIO's meer controle nodig over de datastromen. De combinatie van Global Fabric en Digital Realty kan klanten helpen waarde te ontsluiten uit data door te voorkomen dat lokale datahubs digitale zwarte gaten worden."

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!