Witold Kepinski - 04 december 2023

SLR Group kondigt strategisch partnerschap aan met odix

SLR Group en odix zijn verheugd aan te kondigen dat ze een strategisch partnerschap zijn aangegaan, waarmee SLR's wederverkopers toegang krijgen tot odix's beste anti-malware- en bestandsontwapeningstools om toe te voegen aan het cybersecurity-portfolio.

SLR Group kondigt strategisch partnerschap aan met odix image

Deze strategische alliantie markeert een belangrijke mijlpaal in het streven van SLR Group om geavanceerde cybersecurity-oplossingen te leveren aan bedrijven op de Benelux-markt. Met odix's gepatenteerde TrueCDR™-technologie streeft SLR Group ernaar organisaties te voorzien van een robuuste verdediging tegen voortdurende cyberdreigingen, met behoud van de integriteit en beveiliging van hun digitale assets.

Met de toename van malware-aanvallen en de steeds complexere, drukkere en moeilijker te beoordelen landschap van cybersecurity-oplossingen, hebben bedrijven een gelaagde architectuur voor cybersecurity nodig voor maximale bescherming. De samenwerking tussen SLR en odix combineert diepgaande informatiebeveiligingsexpertise en een "Protect First"-benadering met gepatenteerde anti-malwaretechnologie die schadelijke code uit bestanden verwijdert.

"We zijn verheugd om ons strategisch partnerschap met odix aan te kondigen, een wereldwijd erkende leider in cybersecurity-technologie. Deze samenwerking versterkt onze toewijding om eersteklas cybersecurity-oplossingen te leveren aan onze klanten in de Benelux-regio", aldus Sander Nieuwstraten (foto), Managing Director bij SLR Group. "Als odix-distributeur rusten we bedrijven uit met de tools om voorop te blijven lopen op cyberdreigingen en hun kritieke digitale assets te beschermen."

Dr. Oren Eytan, medeoprichter en CEO van odix, voegde toe: "Samenwerken met SLR Group markeert een strategische sprong voorwaarts voor odix. Onze innovatieve content disarm and reconstruction (TrueCDR™) technologie, gecombineerd met SLR's toewijding aan uitmuntendheid in cybersecurity, creëert een krachtige synergie. Samen zijn we goed gepositioneerd om informatiebeveiligingsnormen te herdefiniëren en ongeëvenaarde bescherming te bieden voor organisaties in de Benelux-regio.

Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024 Infopulse BW vierkant en liggend week 10 -2024
Arctic Wolf BN Gated Content

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!