Wouter Hoeffnagel - 07 december 2023

Doek valt voor Citrix User Group Community

Citrix trekt de stekker uit de Citrix User Group Community (CUGC). De community bestond acht jaar en telt meer dan 20.000 leden. Via de community konden leden onder meer documentatie vinden, kennis met elkaar delen en connecties opdoen. Dit is overigens niet van toepassing voor de Dutch Citrix User Group (DUCUG), aangezien ze onafhankelijk zijn van de Citrix User Group

Doek valt voor Citrix User Group Community image

Het besluit van Citrix is deze week door CUCG bekend gemaakt. Het bedrijf stelt een uniforme event, content en webinarstrategie te willen hanteren voor al zijn klanten en communityleden, en zo een cultuur van samenwerking en kennisdeling in de wereldwijde community stimuleren.

Nieuwe online community-experience

Het bedrijf kondigt aan een nieuwe online community-experience te willen creëren, en daarbij alle informatie over Citrix en NetScaler op één locatie te willen aanbieden. Dit moet het voor gebruikers eenvoudiger maken Citrix- en NetScaler-gerelateerde content, documentaties, webinars en discussies te vinden.

Daarnaast staat een nieuwe fysieke event experience op de planning die Citrix in 2024 op meerdere locaties wereldwijd wil uitrollen. Deze events worden georganiseerd door Citrix en omvatten onder meer visie- en strategiesessies van het Citrix-management, roadmap updates van product managers, interactieve workshops en hands-on labs.

Het besluit is overigens niet van invloed op de Dutch Citrix User Group (DuCUG), dat onafhankelijk is van de Citrix User Group. Meer informatie is hier beschikbaar.

Nutanix BW start 6 mei - 20 mei
Nutanix BN start 6 mei - 20 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!