Wouter Hoeffnagel - 07 december 2023

Barracuda introduceert nieuw partnerprogramma

Barracuda introduceert een nieuw partnerprogramma. Met het Barracuda Partner Succes Program wil het bedrijf partners onder andere meer flexibiliteit geven en ondersteuning bieden voor partners die op verschillende manieren de markt benaderen: als reseller, als MSP of via marktplaatsen.

Barracuda introduceert nieuw partnerprogramma image

Met het nieuwe channelprogramma wil Barracuda complexiteit voor partners wegnemen. Ook moet het programma partners helpen groeien, onder meer via nieuwe enablement-tracks, onder meer op het gebied van sales en marketing. Deze omvatten tools die laten zien hoe hyperscalers hun klanten kunnen voorzien van gezamenlijke oplossingen die gebouwd zijn voor de moderne IT-omgevingen van vandaag. Per 5 januari 2024 zijn de vernieuwde niveaus Premier, Preferred, Authorized en Affiliate van het Barracuda Partner Success Program beschikbaar. Meer informatie hierover is beschikbaar in de Barracuda Partner Portal.

Met de lancering van het Barracuda Partner Success Program introduceert Barracuda ook een certificering voor klantsucces, Daarmee kunnen sales- en customer success medewerkers de klantloyaliteit verbeteren, een hogere klanttevredenheid stimuleren en hun sales verhogen.

Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024 CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei
CompTIA Community Benelux BN 7-31 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!