Witold Kepinski - 11 december 2023

RemoteExperts biedt IT-expertise op afstand om digitale transformatie te versnellen

RemoteExperts, een dienst die bedrijven helpt hun digitale transformatie te versnellen, heeft aangekondigd dat het bedrijven op een andere wijze voorziet in hun IT-capaciteitsbehoeften. Door samen te werken met nearshore-delivery centers in Europa en verschillende offshore-delivery centers in landen zoals India, maakt RemoteExperts gebruik van een wereldwijde talentpool.

RemoteExperts biedt IT-expertise op afstand om digitale transformatie te versnellen image

RemoteExperts vult niet alleen moeilijk in te vullen IT-vacatures in, maar vermindert ook verzuim, verbetert de concurrentiepositie en stimuleert digitale transformatie.

"Onze missie is om bedrijven te helpen voorop te blijven lopen in de digitale race door hen de nodige senior-level IT-capaciteit te bieden om vooruit te komen," zei Bas ter Heurne (foto), managing partner van RemoteExperts. "Wij geloven dat we door dit te doen, de concurrentiepositie van onze klanten kunnen versterken en hen kunnen helpen hun digitale transformatiedoelen te bereiken."

Beginnen met RemoteExperts is net zo eenvoudig als contact met ons opnemen. Ons team zal uw behoeften beoordelen en u matchen met de juiste experts uit ons wereldwijde talentenbestand.

"Ik was aanvankelijk sceptisch over het werken met externe IT-experts, maar RemoteExperts heeft mijn perspectief volledig veranderd," zei een tevreden klant. "Ze integreerden naadloos drie Dynamics 365-experts in ons al op afstand werkende team. Met deze toevoeging hebben we onze onderbezettings uitdagingen overwonnen, waardoor we vooruitgang hebben geboekt met de juiste vaardigheden en daarmee hebben we de workload gelijkmatiger kunnen verdelen. Dit heeft geleid tot een aanzienlijke impuls voor onze digitale transformatie-inspanningen."

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024
Dutch IT Golf Cup BN tm 16-09-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!