Witold Kepinski - 20 december 2023

CrowdStrike en Optiv overtreffen 1 miljard dollar in omzet

CrowdStrike kondigt aan dat Optiv, speler op het gebied van cyberadvies en -oplossingen, de mijlpaal van 1 miljard dollar in de verkoop van zijn AI-native CrowdStrike Falcon-platform heeft gepasseerd via het CrowdStrike Accelerate Partner Program.

CrowdStrike en Optiv overtreffen 1 miljard dollar in omzet image

Deze prestatie toont de groei, relevantie en impact aan die CrowdStrike en Optiv creëren via hun wereldwijde partnerschap. Hierbij leveren ze de toonaangevende producten en diensten die klanten nodig hebben om zich te beschermen tegen hedendaagse bedreigingen en hun beveiligingsuitgaven te consolideren.

De krachtige combinatie van Optiv's datagestuurde, resultaatgerichte partnerprogramma en CrowdStrike's toonaangevende Falcon-platform versnelt de transformatie en modernisering van cybersecurity voor wereldwijde klanten in verticale sectoren zoals gezondheidszorg, detailhandel, financiële dienstverlening, media en telecommunicatie en productie. CrowdStrike is een consistente en gewaardeerde schakel in de klantgerichte strategie van Optiv, die platformconsolidatie stimuleert en risico's vermindert op het gebied van apparaten, cloud, identiteit, gegevens en daarbuiten. De twee marktleiders bieden klanten volledig beheerde beveiligingsoplossingen die de investeringen in technologie maximaliseren en de bedrijfsresultaten verbeteren.

"Het passeren van de mijlpaal van 1 miljard dollar is exemplarisch voor de unieke samenwerking tussen Optiv en CrowdStrike - niet alleen op het gebied van bedrijfsprestaties, maar ook als het gaat om de impact op klanten. Vanaf het begin van CrowdStrike's AI-revolutie in cybersecurity is Optiv een toegewijde partner, die samen schouder aan schouder strijdt tegen tegenstanders, legacyproducten vervangt en het volledige Falcon-platform naar hun blue-chipklanten brengt", zegt Daniel Bernard, chief business officer bij CrowdStrike. "We zien aanzienlijke kansen voor nieuwe logolanden en platformuitbreiding. Onze felicitaties aan Optiv voor deze belangrijke mijlpaal op onze gezamenlijke groeireis, het samen leveren van cybersecurity-transformatie aan organisaties van elke omvang en - het allerbelangrijkste - CrowdStrike's inzet om inbreuken te stoppen."

CrowdStrike werd onlangs ook de eerste onafhankelijke softwareleverancier (ISV) op het gebied van cybersecurity die is opgericht voor de cloud en meer dan 1 miljard dollar omzet heeft behaald op de AWS Marketplace. Volgens een recent Canalys-rapport werd CrowdStrike genoemd als groeileider onder cybersecurity-bedrijven die verkopen via het kanaal. CrowdStrike overtrof de 12 cybersecurity leveranciers die in het rapport werden geïdentificeerd, met een jaar-op-jaar groeipercentage van 39,1 procent voor de totale verkoop via het kanaal.

"Onze samenwerking met CrowdStrike stelt ons in staat om organisaties toonaangevende mogelijkheden te bieden via het uniforme CrowdStrike Falcon-platform dat onze klanten nodig hebben in het huidige dreigingslandschap", zegt Alan Mayer, senior vice president partners, allianties en oplossingen voor Optiv. "CrowdStrike's uitgebreide zichtbaarheid en bescherming op de meest kritieke risicogebieden stelt ons in staat om klanten te treffen op het punt waar ze zijn op hun beveiligingstraject. We feliciteren CrowdStrike met deze mijlpaal en kijken uit naar onze voortdurende samenwerking bij het stimuleren van succesvolle klantresultaten."

Nutanix BW start 6 mei - 20 mei
Nutanix BN start 6 mei - 20 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!