Witold Kepinski - 27 januari 2015

MBI kiest myBrand voor verdere ontwikkeling SAP-omgeving

MBI, een betonsteenproducent uit Nederland, kiest SAP-dienstverlener en -kennispartner myBrand voor het verder ontwikkelen van hun SAP-omgeving.

Met deze samenwerking wil MBI meer halen uit haar ICT. De keuze voor myBrand is gebaseerd op hun SAP-expertise en de goede relatie die vanaf het begin voelbaar was. De SAP-omgeving wordt sinds 1 januari 2015 gehost door myBrand. Hierdoor wordt MBI ontzorgd op het gebied van service en onderhoud. Daarnaast gaat myBrand MBI helpen om steeds meer processen in SAP vast te leggen, zodat SAP leidend wordt in de gehele bedrijfsvoering.

myBrand heeft de SAP-omgeving van MBI gemigreerd naar de eigen private cloud en verzorgt het functioneel en technisch support. Ook voert myBrand een aantal projecten uit, zoals de implementatie van SAP Screen Personas. Momenteel werkt MBI met verschillende datasets, dit is tijdrovend en zorgt voor afhankelijkheid van externe systemen. In de toekomst ziet MBI graag alle gegevens terug in één SAP-omgeving. myBrand gaat hen helpen om dit te realiseren. Door deze plannen kan de IT-afdeling van MBI in de toekomst de business voor zijn met het geven van adviezen, in plaats van de business te volgen zo meldt myBrand.

Door: Witold Kepinski

Cloudian BW - week 11/12-2023 Doe mee met Dutch IT Cloud Survey 2023 BW vierkant tot 31 mei 2023
AWS Summit Amsterdam liggend Nieuwsbrief  tm 31 mei 2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!