Witold Kepinski - 09 januari 2024

TCC smart IT solutions neemt JDS bedrijfsautomatisering over

Met genoegen kondigt TCC de overname van JDS bedrijfsautomatisering uit Venray aan. Met deze strategische acquisitie wordt ingezet op vergroting van aanwezigheid in Zuid-Nederland, bedrijfsgroei en versterking van de positie als betrouwbare en stabiele Managed Security Service Provider voor de toekomst.

TCC smart IT solutions neemt JDS bedrijfsautomatisering over image

De aandelenoverdracht heeft op 2 januari 2024 plaatsgevonden. Hierbij heeft TCC smart IT solutions alle aandelen overgenomen van de voormalige eigenaar van JDS, Julian Hendriks. Deze stap markeert een belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van beide bedrijven en opent de deur naar nieuwe kansen en samenwerkingen.

Met de toevoeging van JDS aan de TCC-familie heeft het bedrijf nu vestigingen in Maastricht, Tilburg en Venray. Hierdoor zal vrijwel elke locatie in Limburg en Noord-Brabant per auto binnen 30 minuten bereikbaar zijn voor zowel klant als medewerker. Hierdoor kunnen klanten snel en efficiënt bediend worden.

“We zijn verheugd dat we onze krachten kunnen gaan bundelen om zo de dienstverlening voor onze klanten verder te optimaliseren. Vol trots kijk ik dan ook naar deze overname en ik weet zeker dat we samen een mooie, succesvolle toekomst tegemoet gaan,” aldus Edward Goessens, CEO van TCC smart IT solutions. “Met de overname zijn alle posities meermaals bezet. Hierdoor zijn wij een stabiele en betrouwbare IT-partner, voor nu én de toekomst. We breiden ons dienstenportfolio hiermee nog verder uit, waarbij we klanttevredenheid hoog in het vaandel houden.”

“De huidige klanten van JDS gaan profiteren van de schaalvergroting die is bewerkstelligd met deze overname,” voegt oud-eigenaar van JDS Julian Hendriks toe. “Daarnaast biedt de uitbreiding van diensten door TCC smart IT solutions nieuwe kansen voor innovatie en groei”.

De overname van JDS door TCC smart IT solutions bevestigt de innovatie- en groeiambitie en versterkt de positie als betrouwbare IT-partner in Zuid-Nederland.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!