Wouter Hoeffnagel - 16 januari 2024

ALSO maakt Microsoft Copilot voor MS 365 beschikbaar voor partners

Partners van ALSO kunnen hun portfolio op het gebied van generatieve AI uitbreiden met Microsoft Copilot voor Microsoft 365. De dienst is per direct beschikbaar.

ALSO maakt Microsoft Copilot voor MS 365 beschikbaar voor partners image

Microsoft Copilot voor Microsoft 365 werd aanvankelijk gelanceerd voor een beperkt aantal grote ondernemingsklanten. Nu is het beschikbaar voor alle Cloud Service Providers (CSP). Goed nieuws voor resellers, want de markt voor generatieve kunstmatige intelligentie (IA) groeit de komende jaren sterk €22 miljard in 2025. Dit is een verdubbeling ten opzichte van 2023.

Minimale bestelhoeveelheid verlaagd

Ook is de minimale bestelhoeveelheid aanzienlijk verlaagd. Voorheen was dit 300 gebruikers, terwijl dit nu is teruggebracht tot één gebruiker. Bovendien heeft Microsoft de vereisten voor bestaande Microsoft 365-abonnementen vereenvoudigd. Klanten kunnen nu toegang krijgen tot Copilot vanaf het niveau Business Standard, waardoor een overtuigende en kosteneffectieve combinatie van Microsoft 365- en Copilot-diensten ontstaat.

De ALSO AI Academy is gericht aan het versterken van de pre-sales, sales en technische teams van alle channel partners. De trainingsreeks richt zich op de ontwikkeling en integratie van Copilot voor M365-toepassingen. Daarnaast wordt ondersteuning geboden voor het opbouwen en op de markt brengen van Microsoft Copilot en Azure AI-services. Het initiatief heeft tot doel effectieve marktstrategieën te ontwikkelen en de interesse van klanten in deze technologieën te stimuleren.

CSPs en andere partners die Generatieve AI aan hun aanbod willen toevoegen, kunnen nu eenvoudig toegang krijgen tot aanvullende informatie en hulpbronnen via de landingspagina van de ALSO AI Academy.

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!