Witold Kepinski - 24 januari 2024

Zweedse Cinode biedt platform voor adviesbureau in Nederland

Cinode, een SaaS-platform voor adviesbureaus, kondigt zijn uitbreiding naar Nederland aan, wat een belangrijke mijlpaal markeert in zijn missie om groei en succes in de mondiale adviessector te stimuleren.

Zweedse Cinode biedt platform voor adviesbureau in Nederland image

Cinode, opgericht in 2010 in Stockholm, heeft zichzelf gevestigd als hét platform voor adviesbureaus in de Scandinavische landen en is nu klaar om zijn innovatieve oplossingen aan Nederlandse adviesbureaus te brengen.

Geef adviesbureaus de mogelijkheid met alles-in-één SaaS-oplossingen

In de kern is Cinode een allesomvattend SaaS-platform dat is ontworpen om de groei van adviesbureaus te stimuleren door cruciale inzichten te bieden in verkoop, levering en vaardigheden. Cinode begrijpt de dynamische behoeften van de consultancysector en beantwoordt fundamentele vragen als 'Wie weet wat?', 'Wie is beschikbaar?' en 'Wat kan ik verkopen?'. Deze strategische focus heeft ertoe bijgedragen dat bijna 300 klanten hun activiteiten tot nu toe hebben kunnen stroomlijnen.

Verbetering van de groei en winstgevendheid

"Het platform van Cinode is een krachtpatser van functies, waaronder snelle responstijden voor klanten, geoptimaliseerd gebruik van middelen en transparante informatie voor besluitvorming. Door de interne efficiëntie te verbeteren speelt Cinode een cruciale rol bij het helpen van adviesbureaus om een ​​betere winstgevendheid en groei te bereiken ", zegt Anders Hagberg , CEO bij Cinode.

Een netwerk dat verbindt en samenwerkt

Een van de unieke aanbiedingen van Cinode is haar netwerk, dat meer dan 6000 adviesbureaus omvat. Het Cinode Network is een samenwerkingsruimte waar adviesbureaus verbinding kunnen maken om deals, vaardigheden en expertise te delen.

"De uitbreiding naar Nederland zal deze gemeenschap naar verwachting verder verrijken en nieuwe mogelijkheden voor samenwerking en groei bieden ", zegt Anders.

Een toekomst van mogelijkheden

Met de uitbreiding naar de Nederlandse markt is Cinode enthousiast om zijn succesverhaal uit de Scandinavische landen te repliceren. Nederlandse adviesbureaus hebben nu de mogelijkheid om de bewezen oplossingen van Cinode te benutten om hun activiteiten te verbeteren, effectief samen te werken en hun groeitraject te versnellen.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!