Witold Kepinski - 22 januari 2024

Westcon-Comstor koopt AWS cloud services specialist Rebura

Westcon-Comstor, een wereldwijde technologieleverancier en gespecialiseerde distributeur, heeft aangekondigd dat het Rebura, een AWS (Amazon Web Services) geavanceerde servicepartner en aanbieder van oplossingen, heeft overgenomen om zijn clouddiensten verder te versterken capaciteiten en kanaalgericht dienstenaanbod.

Westcon-Comstor koopt AWS cloud services specialist Rebura image

Westcon-Comstor, een wereldwijde technologieleverancier en gespecialiseerde distributeur, heeft aangekondigd dat het Rebura, een AWS (Amazon Web Services) geavanceerde servicepartner en aanbieder van oplossingen, heeft overgenomen om zijn clouddiensten verder te versterken capaciteiten en kanaalgericht dienstenaanbod.

De deal zal Westcon-Comstor-partners in staat stellen hun klanten een uitgebreid pakket AWS-oplossingen te bieden, waaronder cloudconsultancy, migratiediensten, FinOps, AWS Marketplace-excellentie en op beveiliging afgestemde professionele diensten.

Rebura’s status als gecertificeerde competentiepartner voor AWS-migratiediensten, gecombineerd met de expertise en specialisatie van Westcon-Comstor op het gebied van cybersecurity, creëert een krachtig cloudaanbod voor channelpartners.

Het in Londen gevestigde Rebura is opgericht in 2017 en is gespecialiseerd in het ondersteunen van AWS-cloudmigraties en -moderniseringen, evenals SaaS- en DevOps-mogelijkheden in het Verenigd Koninkrijk, Scandinavië en Midden-Europa. In 2023 tekenden Rebura en AWS een strategische samenwerkingsovereenkomst, waarin de waarde van Rebura voor AWS werd benadrukt. Rebura beschikt nu over zeven competenties met AWS, waaronder migratie, Microsoft Workloads en DevOps.

Rebura is een gekwalificeerde en volledig geaccrediteerde geavanceerde servicepartner en oplossingsprovider voor AWS en ondersteunt bedrijven van elke omvang bij het bouwen en optimaliseren van hun apps en workloads op AWS, waardoor de productiviteit, schaalbaarheid, kostenefficiëntie en beveiliging worden verhoogd.

Na de overname zal Westcon-Comstor – dat onlangs de eerste distributeur werd die de AWS Security Competency-status behaalde in Azië-Pacific (APAC) en een goedgekeurde distributeur is van AWS-producten en -oplossingen in de regio – Rebura-adviesdiensten stapsgewijs aanbieden via zijn bestaande lijnen van zaken; Westcon en Comstor.

Rebura zal worden gehandhaafd als een afzonderlijke, zelfstandige organisatie en zal de basis vormen van de AWS-lijn van Westcon-Comstor, waarbij gebruik wordt gemaakt van het uitgebreide wereldwijde netwerk van technologieresellers, systeemintegrators en serviceproviders van Westcon-Comstor om meer eindgebruikersbedrijven en partners op hun cloud te helpen. migratie reis.

Na een periode van aanhoudende organische groei, inclusief omzetstijgingen met dubbele cijfers gedurende de afgelopen twee boekjaren, vertegenwoordigt de deal een nieuwe pijler in de groeistrategie van Westcon-Comstor om zich te concentreren op gerichte, strategische acquisities.

“Het migreren van workloads naar de cloud en het behouden van de veerkracht van de beveiliging zijn twee van de grootste uitdagingen waarmee eindgebruikersbedrijven worden geconfronteerd”, zegt David Grant (foto links), CEO van Westcon-Comstor. “Dit vertegenwoordigt een aanzienlijke kans voor het kanaal, maar veel van onze partners beschikken niet over de AWS-migratie- en beveiligingsvaardigheden die nodig zijn om hun klanten op dit traject te ondersteunen. Dankzij deze spannende overname zullen onze partners nu via Rebura toegang hebben tot deze mogelijkheden als onderdeel van een naadloos en uniek voorstel.”

“De afgelopen zeven jaar hebben we Rebura uitgebouwd tot een van de snelstgroeiende AWS-advies- en servicepartners, en vandaag markeren we een spannend nieuw hoofdstuk in onze geschiedenis”, aldus Aaron Rees (foto rechts), oprichter en CEO van Rebura. “Het wereldwijde bereik van Westcon-Comstor en de ongelooflijk sterke kanaalverbindingen zullen ons een veel groter platform bieden van waaruit we kunnen groeien terwijl we onze diepgaande expertise op het gebied van AWS-producten en -diensten naar een breder publiek brengen.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!