Witold Kepinski - 05 februari 2024

Lyvia Group neemt Gorilla Services over

Lyvia Group, de Europese technologie- en softwareoplossingengroep, neemt Gorilla Services over . Met deze overname versterkt Lyvia Group hun positie in CRM, projectmanagement en (IT) servicemanagementoplossingen. De overname van Gorilla Services zal 1,1 miljoen euro aan EBITDA toevoegen aan groep 1 en is het tweede bedrijf in de Benelux dat zich bij Lyvia Group voegt.

Lyvia Group neemt Gorilla Services over image

Gorilla Services levert toonaangevende SaaS-oplossingen voor klant- en IT-service, AI en chatbots, workflowautomatisering, project- en klantrelatiebeheer. Hun diensten variëren van het optimaliseren van de efficiëntie en productiviteit door het automatiseren van workflows, tot het in staat stellen van IT, klantenservice, verkoop, marketing en HR om hun werk te optimaliseren. Al vijf jaar op rij heeft Gorilla Services de prestigieuze FD Gazelle gewonnen, een prijs die wordt uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

“Deze overname markeert een belangrijk hoofdstuk in onze geschiedenis en versterkt onze strategische positionering binnen de sector. Het opent deuren om nauw samen te werken met Lyvia’s diverse bedrijvenportfolio, waarbij synergieën worden benut die beloven onze lokale en internationale expansie te versterken. Door gebruik te maken van onze gecombineerde krachten kunnen we anticiperen op het versnellen van de groei en het bevorderen van innovatieve oplossingen op het gebied van IT-servicebeheer en klantervaring. We versnellen onze groei en breiden onze mogelijkheden uit om onze klanten en partners beter van dienst te zijn. We kijken reikhalzend uit naar deze nieuwe fase van groei en succes, mogelijk gemaakt door onze samenwerking met Lyvia en de daaraan verbonden ondernemingen", zeggen Taco van der Pompe, oprichter, en Joachim Beckmann, CEO van Gorilla Services.

“Gorilla Services biedt oplossingen die aansluiten bij veel verschillende segmenten van de waardeketen van Lyvia, waarbij expertise wordt ingebracht, variërend van algemene werkproductiviteit en automatisering tot het verbeteren van de IT-service en klantervaring. We zijn er trots op dat ze Lyvia hebben gekozen als hun partner voor toekomstige groei ”, zegt Hossein Araghi, Investment Partner, Lyvia Group.

Deze overname breidt de aanwezigheid van Lyvia Group op de Benelux-markt op strategische wijze uit en verstevigt hun ambitie om de diensten van Gorilla Services en hun partners Freshworks en Monday.com in heel Europa uit te breiden. Deze stap onderstreept de toewijding van Lyvia Group om innovatie en samenwerking te bevorderen en geavanceerde technologische oplossingen te leveren aan klanten over de hele wereld.

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
Vertiv BN 01-07-2024 tm 05-08-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!