Wouter Hoeffnagel - 06 februari 2024

TD SYNNEX benoemt Miriam Murphy tot President Europe

TD SYNNEX benoemt Miriam Murphy tot President Europe. Murphy treedt per 8 april 2024 in functie. In haar rol wordt Murphy verantwoordelijk voor de 7.000 medewerkers van TD SYNNEX in Europa en rapporteert zij aan Patrick Zammit. Zammit is onlangs benoemd is tot chief operating officer TD SYNNEX, en was daarvoor actief als President Europe.

TD SYNNEX benoemt Miriam Murphy tot President Europe image

Murphy keert terug bij TD SYNNEX na twee jaar als chief executive officer (CEO) Europe bij NTT. Hier was zij verantwoord voor de strategie en P&L voor 14 landen. Daarvoor vervulde Murphy gedurende 20 jaar diverse leidende functies binnen TD SYNNEX. Denk daarbij aan senior vice president, Advanced and Specialized Solutions, Europe, en regional leader Northern Europe.

Diversiteit, gelijkheid en inclusiviteit

Murphy is een prominente voorvechter van diversiteit, gelijkheid en inclusiviteit in de IT-industrie. Bij TD SYNNEX was zij eerder betrokken bij het opzetten en ontwikkeling van de inclusiviteitsprogramma's van het bedrijf in Europa.

"Het is fantastisch om Miriam terug te verwelkomen bij TD SYNNEX. Dankzij haar eerdere ervaring bij ons zijn we al bekend met haar vele geweldige leiderschapskwaliteiten. Ze brengt een mentaliteit van 'mensen eerst' met zich mee, gecombineerd met uitzonderlijk zakelijk inzicht, een uitgebreid netwerk van contacten bij leveranciers en klanten, en een niet aflatende toewijding aan het leveren van uitmuntendheid aan al onze belanghebbenden”, zegt Zammit. “Ze keert terug, gesterkt door haar ervaringen buiten het bedrijf en biedt nieuwe perspectieven op de eisen van de eindmarkt en de klant, vooral op het strategische gebied van diensten. terwijl we ernaar streven om onze go-to-market voortdurend te ontwikkelen en een best-in-class waardepropositie en ervaring voor onze partners en leveranciers te creëren.”

Murphy: “Ik ben verheugd en vereerd om de leiding van het Europese bedrijf van TD SYNNEX op mij te nemen. De ruim 7.000 medewerkers van het bedrijf in de regio spelen een cruciale rol in het hart van het channelecosysteem, waarbij ze voortdurende evolutie en naadloze verbindingen tussen leveranciers, partners en hun eindklanten bevorderen. Ik kijk ernaar uit om hen te ondersteunen terwijl we ernaar streven al onze kanaalpartners te helpen hun bedrijf te laten groeien en geweldige resultaten op de markt te leveren."

“De cultuur, het talent en de teamgeest bij TD SYNNEX zijn ongeëvenaard. Het zal een groot genoegen zijn om begin april opnieuw in contact te komen met veel bekende gezichten binnen en buiten het bedrijf, en om nieuwe collega's en kanaalpartners te ontmoeten", besluit Murphy;

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!