Witold Kepinski - 09 februari 2024

Infinigate Financial Services ondersteunt channel partners

IT-distributeur Infinigate Group, de EMEA VAD gespecialiseerd in cybersecurity, veilige netwerken en veilige cloud, lanceert Infinigate Financial Services om partners te helpen succesvol om te gaan met de financiële uitdagingen van een zeer competitieve markt en een volatiele omgeving.

Infinigate Financial Services ondersteunt channel partners image

Infinigate Financial Services helpt partners bij het overwinnen van budgetbeperkingen, waardoor ze meerjarige abonnementen kunnen financieren, prijzen over meerdere jaren kunnen veiligstellen en zich kunnen beschermen tegen valutaschommelingen – waardoor de weg wordt vrijgemaakt voor een veiliger, stabieler groeipad. Met de optie 'nu implementeren, later betalen' kunnen partners waardevolle kansen tijdig onderscheppen om concurrerend te blijven in een snel veranderende omgeving.

De nieuwe diensten zullen in eerste instantie beschikbaar zijn in de Benelux, Frankrijk, Duitsland, de Scandinavische regio, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. Infinigate-kanaalpartners krijgen toegang tot bundels inclusief software, hardware en diensten met één handige maandelijkse, driemaandelijkse of jaarlijkse betaling, en met een financieringsoptie die alleen uit software bestaat.

De diensten zijn ontworpen met eenvoud als kern, zodat partners snel toegang hebben tot voorlopige offertes en weloverwogen beslissingen kunnen nemen met de steun van Infinigate-adviseurs.

“We zijn ons bewust van het uitdagende economische klimaat waarin onze partners opereren en van de snelheid van de veranderingen die zij moeten bijhouden. We lanceren Infinigate Financial Services om partners toegang te bieden tot speciaal ontworpen financiële pakketten om hen te helpen inkomstenstromen op de lange termijn veilig te stellen zonder dat ze hun geld hoeven te beïnvloeden. Dit zal de toegang tot groeimogelijkheden helpen democratiseren, vooral voor kleine en middelgrote bedrijven die geen toegang hebben tot grote kapitaalfondsen”, zegt Kristiina Leppänen, Chief Financial Officer bij de Infinigate Group.

Het financieren van het Technology Lifecycle Management is een essentieel onderdeel van het veiligstellen van duurzame inkomsten in de IT-industrie en in het IT-kanaal, en zorgt ervoor dat technologie-investeringen worden beschermd vanaf de aanschaf tot aan het beheer van activa en het renoveren van apparaten.

Infinigate Financial Services zal de komende maanden worden uitgebreid naar extra landen in EMEA.

Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Arctic Wolf BN Gated Content

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!