Witold Kepinski - 15 februari 2024

Exclusive Networks en SentinelOne versnellen de adoptie van XDR in EMEA

Exclusive Networks, een wereldwijde cybersecurityspecialist, gaat samenwerken met SentinelOne, een speler op het gebied van AI-security, om best-in-class extended detection- en response-oplossingen (XDR) te leveren in EMEA.

Exclusive Networks en SentinelOne versnellen de adoptie van XDR in EMEA image

Via dit partnership biedt Exclusive Networks partners toegang tot Singularity XDR, het beveiligingsplatform van SentinelOne, dat uniform inzicht biedt in security-dreigingen en incidenten voor endpoints, identiteiten en de cloud om de hele onderneming te beschermen. 

Exclusive Networks stelt daarnaast zijn expertise op het gebied van XDR-strategie en technische implementatie ter beschikking om partners te helpen het platform effectief te beheren. Exclusive Networks heeft het meest uitgebreide portfolio van cybersecurity-leveranciers en gaat XDR realiseren als strategie voor channelpartners.

Belangrijkste voordelen van de samenwerking tussen Exclusive Networks en SentinelOne:

- Best-in-class XDR-oplossingen: Partners krijgen toegang tot het Singularity XDR-platform van SentinelOne, dat wordt erkend als de beste op de markt.

- Diepgaande expertise: Exclusive Networks beschikt over een team van experts die klanten kunnen helpen bij het ontwerpen, implementeren en beheren van hun XDR-oplossingen.

- Eenvoudig inkopen: Partners kunnen al hun XDR-behoeften bij één bron aanschaffen.

Lees het volledige bericht hier: https://www.sentinelone.com/press/exclusive-networks-and-sentinelone-accelerate-adoption-of-xdr-strategy-across-emea/

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!