Witold Kepinski - 28 februari 2024

Uptycs lanceert Channel Partner Program Upward

Uptycs, een cloudbeveiligingsplatform voor grote hybride cloudomgevingen, heeft Upward gelanceerd, zijn channel-first partnerprogramma. Het nieuwe programma zal Uptycs en zijn partners helpen hun cloud-native applicatiebeschermingsplatform (CNAPP) en diensten aan te bieden aan ondernemingen die hun kritieke werklasten willen beveiligen, waar ze ook draaien.

Uptycs lanceert Channel Partner Program Upward image

Mark Fitzmaurice, vice-president van Worldwide Channel Sales, een veteraan op het gebied van cyberbeveiliging en CRN Channel Chief uit 2024 , heeft zich onlangs bij Uptycs aangesloten om de ontwikkeling en bedrijfsbrede uitvoering van hun channelpartnerprogramma te lanceren en te leiden. Door gebruik te maken van zijn ervaring met het opzetten en aansturen van succesvolle channel sales-programma's bij IRONSCALES, ExtraHop en Infoblox, heeft Fitzmaurice unieke waarde gehecht aan het vermogen van het programma om partners over de hele wereld ten goede te komen en hun relatie met Uptycs te laten groeien. Deze aanpak biedt partners de volgende voordelen:

  • Dealregistratie en gezonde partnermarges
  • Online accreditaties op eigen tempo voor partnerverkoopteams
  • Op voorstellen gebaseerde marktontwikkelingsfondsen (MDF)
  • Not-for-resale (NFR) software voor intern gebruik door partners om ervaring en innovatie te stimuleren
  • Opties voor directe cloudimplementatie voor evaluaties en nieuwe klanten
  • Door partners geleide servicemogelijkheden, waaronder cloudrisicobeoordelingen en aangepaste weergaven op basis van klantspecifieke nalevingsmandaten
  • SecOps-optimalisatie en Managed Detection and Response (MDR)
  • Groeiend ecosysteem van partnerschappen op het gebied van technologieallianties, eenvoudiger gemaakt door Uptycs' open, API-gebaseerde benadering van hybride cloudbeveiliging

“We zijn toegewijd aan het leveren van het meest genereuze programma van welke CNAPP-leverancier dan ook, waardoor hogere marges en kansen worden gegarandeerd voor partners die nieuwe business binnenhalen en waardevolle diensten leveren aan onze gezamenlijke klanten”, aldus Fitzmaurice. “We zullen zwaar blijven investeren in onze partners, en degenen die toezeggingen doen aan Uptycs zullen bijpassende toezeggingen van ons zien.”

“Ik ben heel blij met de lancering van ons wereldwijde partnerprogramma, en dat de hele Uptycs-organisatie onze go-to-market-strategie volledig heeft omarmd, omdat deze 100% partnergericht is terwijl we uitbreiden naar internationale markten”, aldus Mike Campfield, CRO bij Uptycs . “Partners zien nu al de voordelen van onze actiegerichte aanpak van hybride cloudbeveiliging. In tegenstelling tot anderen in de markt gaan we verder dan de passieve maatregelen van zichtbaarheid en identificatie van kwetsbaarheden, waardoor onze klanten de mogelijkheid krijgen om hun omgevingen te herstellen en te versterken, zodat ze kan een meer proactieve beveiligingsbasis bereiken.”

Een belangrijke onderscheidende factor voor Uptycs is het vermogen van de partners om snel hybride cloudbeveiligingsoplossingen te leveren via de AWS Marketplace door gebruik te maken van de kracht van private offers (CPPO) van kanaalpartners. Naast de vele voordelen van CPPO, waaronder het benutten van de AWS-clouduitgaven van de klant, is Uptycs een AWS SaaS Quick Launch-partner. Dit maakt nu een vrijwel onmiddellijke implementatie van Uptycs mogelijk voor snelle detectie, audit en beveiliging van AWS – en een snel pad om uit te breiden naar multicloud-, on-premises en containergebaseerde workloads.

“Klanten die Uptycs evalueren en kopen via AWS Marketplace via Upward-kanaalpartners zullen een opmerkelijke ervaring hebben door ons platform in slechts een paar minuten te implementeren”, aldus Fitzmaurice. “Onze partners hebben een enorm voordeel met de soepelste en meest pijnloze evaluatie-ervaring die ik ooit heb gezien.”

Geautoriseerde aanbieders van Upward-oplossingen zullen Uptycs in staat stellen de klantenaantrekking wereldwijd uit te breiden, te beginnen met Noord-Amerika en EMEA, en uit te breiden naar Azië-Pacific, Australië/Nieuw-Zeeland, Latijns-Amerika en andere gebieden. Naast programma-, marketing- en backoffice-investeringen in het kanaal heeft Uptycs verschillende ervaren en cybersecurity-savvy channel business managers ingeschakeld om de meest begeerde en betrokken cybersecurity- en cloudpartners in deze gebieden te ontwikkelen.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!