Witold Kepinski - 07 maart 2024

Enreach Contact App Suite is beschikbaar

Enreach, leverancier van communicatie- en samenwerkingsoplossingen, heeft zijn nieuwe Enreach Contact App Suite gelanceerd. De app suite biedt gebruikers van Enreach Contact, de UC-oplossing van Enreach, toegang tot drie nieuwe apps: de Enreach Contact MOBILE App (Android en iOS), de Enreach Contact App voor Microsoft Teams integratie en de App die zorgt voor CRM-integratie (met Red Cactus). Enreach Contact, inclusief de App Suite, garandeert een optimale bereikbaarheids- en samenwerkingservaring en is nu officieel beschikbaar voor partners en klanten.

Enreach Contact App Suite is beschikbaar image

De Enreach Contact App Suite komt tegemoet aan de groeiende vraag naar zeer effectieve en volledig geïntegreerde digitale communicatieoplossingen voor teamleden die in verschillende zakelijke omgevingen werken, variërend van thuiswerken, op kantoor of wanneer je onderweg bent. De oplossing harmoniseert alle communicatie- en samenwerkingsfunctionaliteiten en gebruikerservaringen over meerdere netwerken, platforms en apparaten. Bovendien integreert de toonaangevende communicatieoplossing van Enreach nu met CRM-systemen en populaire tools zoals Microsoft Teams, waardoor bedrijven alle communicatie- en productiviteitsfuncties kunnen uitbreiden naar teamleden. De Enreach Contact App Suite bevat een desktop-app, nieuwe mobiele apps voor iOS- en Android-apparaten en een ingebouwde Teams-app.

"Aangezien bedrijven blijven vertrouwen op een mix van zowel on-site als remote werknemers, is de noodzaak om al deze werknemers te voorzien van een communicatiesuite die consistent presteert nog nooit zo groot geweest", zegt Koen van Geffen, Chief Technology Officer van Enreach. "We hebben deze applicaties speciaal ontwikkeld om aan deze vraag te voldoen. De tool die nu beschikbaar is, geeft bedrijven de uniformiteit en betrouwbaarheid die ze eisen, terwijl we gebruikers een productieve en intuïtieve interface bieden waarmee ze hun taken zonder enige onderbreking kunnen uitvoeren."

Bart Sotthewes (foto), Product Manager Enreach Contact, voegt daaraan toe: “Na een periode van testen met eerste gebruikers aan het begin van dit jaar, is nu het moment om de App suite te lanceren. Gedreven vanuit klantbehoeften en daarmee de vraag van onze partners, brengen we de Enreach Contact App Suite nu naar de markt en bieden gebruikers daarmee de oplossing om vanuit één omgeving op de meest productieve manier te werken. We kijken ernaar uit om de eerste klantervaringen te ontvangen terwijl we alweer door ontwikkelen en nieuwe releases aan het voorbereiden zijn”.

Axians BW 27-05-2024 tm 10-06-2024 CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei
BN en BW Anderswerken 15-05-2024 tm 31-05-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!