Witold Kepinski - 07 maart 2024

Cohere gaat samenwerken met Accenture

Cohere gaat samenwerken met Accenture om onze state-of-the-art Command and Embed-modellen en Retrieval Augmented Generation (RAG)-mogelijkheden naar organisaties te brengen, waardoor het gebruik van generatieve AI binnen de hele onderneming kan worden geschaald.

Cohere gaat samenwerken met Accenture image

Lan Guan, Chief AI Officer bij Accenture, merkte in haar blogpost over het zakelijke partnerschap op: “Voortbouwend op Accenture’s investering van $3 miljard in AI, hebben we samengewerkt met Cohere, een toonaangevend AI-platform voor ondernemingen, om de manier waarop we bedrijven kunnen helpen te versnellen AI op grote schaal in hun activiteiten integreren, waarbij privacy en veiligheid voorop staan.”

Samen zullen de bedrijven bedrijven generatieve AI-oplossingen bieden, mogelijk gemaakt door Cohere's vlaggenschip, eigen generatieve LLM (Command) en toonaangevende enterprise search-technologie (Embed, Rerank) om op maat gemaakte bedrijfsoplossingen te leveren die de productiviteit en efficiëntie voor bedrijven verhogen.

  • Commando: Commandomodellen hebben conversatiemogelijkheden en zijn zeer geschikt voor tekstsamenvatting en chattoepassingen.
  • Embedden: Embed-modellen verbeteren zoekapplicaties via bedrijfsgegevens en documenten en verbeteren het ophalen voor RAG-systemen.
  • Rerank: Rerank is een krachtig hulpmiddel voor het uitvoeren van semantische zoekopdrachten, waardoor gebruikers relevantere en nauwkeurigere resultaten kunnen retourneren.

Tot de eerste succesvolle projecten behoorden onder meer het aansturen van de kennisagent van Accenture, die voor de Finance- en Treasury-teams is gebouwd, met het Command-model van Cohere. Het model van Cohere maakt nauwkeurige samenvattingen voor de agent mogelijk, waardoor zijn teams financiële afwijkingen kunnen detecteren en betere beslissingen kunnen nemen. De oplossing verzendt vervolgens aangepaste waarschuwingen en chatmeldingen om het wereldwijde treasury operations-team efficiënter te maken.

De modellen van Cohere worden ondersteund door geavanceerde RAG-mogelijkheden, die de LLM in realtime verbinden met datastores om actuelere en nauwkeurigere informatie te bieden. Dit helpt de zorgen van bedrijven over generatieve AI-adoptie weg te nemen door hallucinaties te verminderen en gemakkelijke toegang te bieden tot citaten voor informatie.

Cohere zal nauw samenwerken met Accenture om haar klanten AI-oplossingen op maat te bieden die aan hun specifieke zakelijke behoeften voldoen. Bedrijven kunnen met Cohere samenwerken om op maat gemaakte modellen te bouwen met verfijning op basis van domeinspecifieke kennis en eigen trainingsdatasets. Met dit zakelijke partnerschap zal Cohere ook de cloud-, data- en branche-expertise van Accenture benutten om de meest effectieve zakelijke oplossingen te bouwen. Deze technologie heeft al een groot potentieel aangetoond in een reeks sectoren, van financiële diensten en technologie tot detailhandel, gezondheidszorg en meer.

Bedrijven zijn de experimenteerfase met generatieve AI voorbij en zijn op zoek naar ervaren AI-platforms om de technologie te helpen implementeren en opschalen om echte bedrijfswaarde te genereren. Deze samenwerking is een nieuwe stap in de aanpak van Cohere om ervoor te zorgen dat zakelijke klanten onze toonaangevende AI-technologie eenvoudig kunnen integreren met toegang tot alle grote cloudproviders in een veilige omgeving die de privacy van gegevens beschermt.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!