Witold Kepinski - 13 maart 2024

WSO2 Identity Server 7.0 is beschikbaar

Bedrijven concurreren steeds meer op hun vermogen om uitzonderlijke, vertrouwde digitale ervaringen te bieden aan alle gebruikers, intern en extern. WSO2 stelt softwareontwikkelaars in staat om aan deze vraag te voldoen met WSO2 Identity Server 7.0, de nieuwste release van WSO2's wijdverbreide, open-source Identity and Access Management (IAM) software.

WSO2 Identity Server 7.0 is beschikbaar image

Versie 7.0, die nu beschikbaar is, optimaliseert de ervaring van ontwikkelaars via een nieuwe authenticatie-API voor native, in-app, browserloze authenticatie; een nieuwe visuele editor die naast elkaar grafische en codeweergaven mogelijk maakt; en nieuwe toegang met één klik tot applicatiesjablonen en authenticatiemethoden.

"Organisaties die digitale ervaringen leveren, hebben een IAM-oplossing nodig waarmee ontwikkelaars zich gemakkelijk kunnen aanpassen aan de veranderende behoeften van het bedrijf, klanten en partners", zegt Geethika Cooray, vice president en general manager van identity and access management bij WSO2. "Onze geheime saus is altijd geweest om ontwikkelaars een geweldige ervaring te bieden die hun productiviteit en flexibiliteit maximaliseert, en WSO2 Identity Server 7.0 tilt dat naar een heel nieuw niveau."

WSO2 Identity Server 7.0 voegt ook ondersteuning toe voor uitgebreide business-to-business (B2B) functionaliteit en API-beveiliging op financieel niveau. Daarnaast deelt het nu dezelfde codebase en moderne gebruikersinterface (UI) als WSO2 Private Identity Cloud en Asgardeo, WSO2's identity as a service (IDaaS) oplossing.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!